badhabittt Публикувано Март 14, 2006 Публикувано Март 14, 2006 кажете ми някой добър стагг защото всички плюят тази марка ... не ми трябва като за първи бас Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Скоро гледах един, но не мога да посоча точно модела. Нямаше нищо необикновено по него, стандартен. Много ми хареса. Удобен, добра изработка, за 300 лева е перфектен! П.П. Да се има предвид, че от баси не разбирам много. Но все пак имам бас, свирил съм по малко на няколко и имам някакъв поглед... Цитирай
faso Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 С такъв свиря и съм много доволен от към удобство... друг е въпроса 4е откъм звук е малко слаб , но той е по-скоро тих иначе като тон е доста добър.... струва 350-360 лв. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Ами цената на Стагга, който си показал е 340 лева. Има и 5 струнен модел който е накъде около 360 мисля... Аз имам този модел с 4 сртуни и не е зле, като за първи бас! Цитирай
badhabittt Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 един приятел има такъв не съм очарован но като за първи басс е добър сулгасен съм :guitar: BC300 e модела ако не се лъжа или нещо такова та тва ли е най-добрия стаг?? :think: Цитирай
SixStrings Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Защо всъщност толкова държиш да е Stagg?? Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Ами аз съм с ВС300 на Стагг и съм доволен от това, което получих за тази цена Цитирай
badhabittt Отговорено Март 18, 2006 Автор Отговорено Март 18, 2006 ми не че държа толкова просто разпитвам защото мн се чудя кво да си взема а нз колко пари ще имам обмислям всички варианти Цитирай
cecob Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 ами ти може да си доволвн за тази цена, но за тея пари на старо може да се намери нещо японско което издухва 98 процента от стаговете които съществуват и 100% от тези които аз съм хващал, та с две думи всеки си знае, само не обърквайте хората с новите корейски и китайски "произведения на изкуството" Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 ами ти може да си доволвн за тази цена, но за тея пари на старо може да се намери нещо японско което издухва 98 процента от стаговете които съществуват и 100% от тези които аз съм хващал, та с две думи всеки си знае, само не обърквайте хората с новите корейски и китайски "произведения на изкуството" Ти не продаваше ли една такава китара? Цитирай
Recommended Posts