Alexi Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Дано ви хареса http://vbox7.com/play:10091084 Цитирай
salt Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Добре нарпавено.Имаш отношение към нещата които правиш.Въпрос - какво тончо си искалд а постигнеш като стил ,защото ми прилича малко бас линията и като цяло изразните средства на една група ,която баща ми много харесва.Едни германци - Kraftwerk .Имат едно мега известно парче за тези които са ги слушали де - Autobahn .Мсиля че на места си прилича като стил парчето ти.Защо не пробваш нещо по - съвременно,макара че се усещат и такива елементи. Цитирай
Alexi Отговорено Февруари 20, 2011 Автор Отговорено Февруари 20, 2011 Добре нарпавено.Имаш отношение към нещата които правиш.Въпрос - какво тончо си искалд а постигнеш като стил ,защото ми прилича малко бас линията и като цяло изразните средства на една група ,която баща ми много харесва.Едни германци - Kraftwerk .Имат едно мега известно парче за тези които са ги слушали де - Autobahn .Мсиля че на места си прилича като стил парчето ти.Защо не пробваш нещо по - съвременно,макара че се усещат и такива елементи. Като стил не съм целял нищо определено исках нещо ново. За германците които спомена мога да кажа, че ги чувам за пръв път от теб Попреслушах ги и ми харесват определено Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Щеше ми се и аз да чуя, след като salt спомена прилика с Kraftwer. 'Ма нейсе, Vbox7 не се вижда от чужбина Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 (Редактирано) За германците които спомена мога да кажа, че ги чувам за пръв път от теб Попреслушах ги и ми харесват определено !Ай не са прай..С това умря коня. Ако си ги чувал - зуе , ако не - още по-зуе! А всъщност не дразни парчето бибитка си нормално.. Редактирано Февруари 20, 2011 от Басурендер 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 И тоя баце, направо писател. Не читател... 1 Цитирай
Recommended Posts