Alexi Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Дано ви хареса http://vbox7.com/play:10091084 Цитирай
salt Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Добре нарпавено.Имаш отношение към нещата които правиш.Въпрос - какво тончо си искалд а постигнеш като стил ,защото ми прилича малко бас линията и като цяло изразните средства на една група ,която баща ми много харесва.Едни германци - Kraftwerk .Имат едно мега известно парче за тези които са ги слушали де - Autobahn .Мсиля че на места си прилича като стил парчето ти.Защо не пробваш нещо по - съвременно,макара че се усещат и такива елементи. Цитирай
Alexi Отговорено Февруари 20, 2011 Автор Отговорено Февруари 20, 2011 На 14.11.2010 г. at 18:24, salt написа: Добре нарпавено.Имаш отношение към нещата които правиш.Въпрос - какво тончо си искалд а постигнеш като стил ,защото ми прилича малко бас линията и като цяло изразните средства на една група ,която баща ми много харесва.Едни германци - Kraftwerk .Имат едно мега известно парче за тези които са ги слушали де - Autobahn .Мсиля че на места си прилича като стил парчето ти.Защо не пробваш нещо по - съвременно,макара че се усещат и такива елементи. Като стил не съм целял нищо определено исках нещо ново. За германците които спомена мога да кажа, че ги чувам за пръв път от теб Попреслушах ги и ми харесват определено Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Щеше ми се и аз да чуя, след като salt спомена прилика с Kraftwer. 'Ма нейсе, Vbox7 не се вижда от чужбина Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 (Редактирано) На 20.02.2011 г. at 21:25, Alexi написа: За германците които спомена мога да кажа, че ги чувам за пръв път от теб Попреслушах ги и ми харесват определено !Ай не са прай..С това умря коня. Ако си ги чувал - зуе , ако не - още по-зуе! А всъщност не дразни парчето бибитка си нормално.. Редактирано Февруари 20, 2011 от Басурендер 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 И тоя баце, направо писател. Не читател... 1 Цитирай
Recommended Posts