dedo pop Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 И аз се надявам някой да даде отзиви за томаните, но явно засега няма. И по чужбинско не намирам отзиви. Цитирай
ludio klavirist Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 за 900 лв - Orla Stage Player Цитирай
B.B.King Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Видях случайно в тубата нов модел на Норд -Пиано 88 от тази година Мисля че става!!! Цитирай
SomeoneBg Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Мисля че трябва да провериш Korg C-720 и C-540!!!Имат много динамична и дълбока клавиатура,има страхотен респонс,а пък и саундите са уникално силни.Разходи се до магазина на Икономов задължително,мисля сега бяха обявили и някакви допълнителни отстъпки за декември,та може и да се класираш в трите хилядарки. Успех с търсенето! Цитирай
Георги Велев Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) А, забравих. Абе тея Iory Touch keys вярно ли са толкова яки и важно ли е да има пианото такива клавиши?Да, покритието имитация на слонова кост е много добро, помага да не се плъзгат пръстите по клавишите. Клавишите на Ямаха CLP са много добра изработка, много добра форма и са лесни за натискане. Между другото, защо ще купуваш CLP-240 за 4к, при положение, че по-новият CLP-340 е 3600 лв в динакорд - вярно не е полиран абанос версията, но ако много държиш и такава могат да ти доставят. Аз мисля да си продавам моята CLP-340 ако те интересува пиши ми PM и ще дойдеш до нас да я видиш и да посвириш на нея. Едит: От София съм. Редактирано Декември 7, 2010 от Георги Велев Цитирай
Evs Отговорено Август 23, 2014 Отговорено Август 23, 2014 Вече от почти 2 години имам KAWAI CA 13 и съм изключително доволна Препоръчвам го, въпреки че май ще спират модела, но в същата серия подобен е и новия KAWAI CA 15 , съответно и малко по-скъп... ако ще си купувам пиано пак определено ще е на KAWAI!!!! P.S. Относно сглобяването - понеже не живея в София го доставиха разглобен и нямаше проблеми да се сглоби - просто се следват инструкциите Цитирай
Recommended Posts