Jump to content
Българският форум за музиканти

obi4ampiano

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

obi4ampiano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. А, забравих. Абе тея Iory Touch keys вярно ли са толкова яки и важно ли е да има пианото такива клавиши?
  2. Мисля, че най-после намерих модела за мен. Пак е Kawai, но този път CA-51.Може да го видите тук: http://www.camerton999.com/index.php?s=det...30&Link=139 Някой има ли такова пиано или поне знае ли дали си струва наистина.
  3. Лично на мене любими са ми Pianissimo и Ivory II. Имат много добър звук.
  4. Разгледах малко повече в нета и попаднах на KAWAI CA-93. Изглежда просто супер. Има дори резонаторна дъска. Обаче не го видях никъде в БГ. Някой знае ли къде го има и колко струва?
  5. Ох, извинявай не видях, че и човекът преди мен е дал същия линк.
  6. Само исках да ти кажа, че само така изглеждат клавишите на Ямахата. Преди време и аз избирах между Ямахата и едно Касио и взех Касиото. Така, че в магазина само изглеждат малки. Веднъж имах удоволствието да пипна Стейнуей(ех, искам пак) и да ти кажа в големината нямаше голяма разлика. Но Томана е с пъти по-добре от E313. Но пък разгледай и ползваните акустични пиана. Не знам как си с английския, но разгледай тук: http://www.youtube.com/user/lypur?blend=2&ob=4 Има и по пиано и по солфеж.
  7. Извинявай, че не съм се поровил в нета малко повече. В сайта на Камертон го видях CA-13 и то е в моя бюджет. За CA-63: много хубаво, но цената е малко в повече. А за Ямахата знаеш ли нещо. P.S. А горе-долу лесно ли се сглобяват?
  8. Много благодаря на всички, но на мен главно ми трябва като заместител на акустично пък и гледам, че има много добри VST-a с по-реален звук от двете, но все пак е по-добре хубавия звук да е от самото пиано.
  9. Ех, здравейте. Знам, че имам много променливо мислене, но от акустичното пиано се отказвам. Поради много причини. Реших, че най-добре ще бъде някое читаво дигитално пиано, но по възможност най-близко до истинското пиано. Гледах в нета някакви Ямаха Клавинова които ми се виждат най-добри.Бюджета МАКСИМУМ 3500 лв(може и МАЛКО, но МАЛКО повече). За сега съм се спрял ето на тези модели: YAMAHA CLAVINOVA CLP-240: http://www.musicworld.bg/bg/m_320008/i_224...CLP_240_PE.html KAWAI CN-33: http://www.camerton999.com/index.php?s=det...61&Link=138 Та въпроса ми е кой е най-добър от тях и ако знаете предлагайте други модели и марки. Благодаря предварително!
  10. ^До някъде най-вероятно си прав. Но не мога да потвърдя, защото не съм го видял на живо. Иначе изглежда добре, но както се казва "Външния вид понякога лъже".И ако някой е купувал пиано от там също би ли ми казал относно по-гадния проблем-транспортът.
  11. Здравейте! Преди време писах тема за препоръка за инструмент,но реших да си взема ново пиано. В София намерих един магазин "Акустико". Те имат разни нови пиана Schumann. Но ми е малко далече да ида до там, а не знам цените им. Сега към по-важния въпрос. Пренасянето. Живея на 10-ия етаж и не знам как да го кача до апартамента. Четох в сайта на "Акустико", че за всички(мисля че) пиана транспортът е безплатен,но не знам дали е безплатен само до долу или е до самия апартамент. Ако не е така, тогава колко горе-долу ще ми струва пренасянето с някаква друга фирма за пренасяне.Благодаря предварително.
  12. Преди години имах Лирика и го продадох за точно 500 лева, не вярвам и в момента да са по-скъпи. Размерите му са нормални като за пиано - дълбочината е не повече от 50-60 см, височина около 150см, а дължината на клавиатурата може би също около 150-160 (казвам по памет) Много благодаря за информацията. А знаеш ли дали средния педал върши работа(дали наистина става пианото много тихо)защото съседите надали ще са много доволни ?
  13. Здравейте, отскоро почнах пиано, но нямам истинско такова. Имам един синтезатор CASIO CTK-3000 , но по нищичко не се доближава до акустично такова. Гледах в нета, че има всякакви руски пиана, но от толкова много марки и модели не мога да избера. Бюджета ми е най-много 400-500 лв. След това проблем е мястото и искам да знам горе-долу размерите на по-долу посочените марки, които намерих на прилична цена. Искам и да знам какво да гледам в едно използвано пиано(как се отваря и т.н.) Ето марките на които съм се спрял: Беларус, Заря, Лирика
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.