Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги. Имам един въпрос. Къде в България (град, магазин, улица можеби) мога да се сдобия със китарка Dean VMNT. Търсих вече на няколко места, но отговора е: съжеляваме, нямаме дистрибуция на Dean в нашия магазин. Ако ти се занимава, поръчай си от САЩ. Да, ама от САЩ искат да ми одерът кожата с доставка и простотии. Та има ли някой друг, който да е търсил Дийн в България и да е намерил, или можеби да продава 2ра употреба Dean VMNT.

!Важно! Не искам Dean VMNTX, той е евтина имитация!

Отговорено (Редактирано)

Нямаме ли официален представител, струва ми се, че бях виждал някъде (марката, не модела), май в магазина, със забраненото име за този форум, но не съм сигурен дали ги представят официално?

...а може и на друго място да е било...

Редактирано от Свилен Бас
Отговорено
Има в томан:

евтина и по-скъпа.

Както казва John Kramer - make your choice :hooray:

Много ти благодаря, но ми се иска да те попитам, каква точно е разликата между 2та модела, че цената на единия да е двойна?

Отговорено

Всъщност до колкото разбирам, разликата е, че едната е китарата на Мъстейн, а другата е със същия интерфейс, ама с различни адаптери, което е тъпичко. Интерфейса на ендгейм е по вдъхновяващ и за жалост, май ще се спра на нея, щото другата много кинти. Малко ми е трудно да реша, без да мога да дрънна и на 2те, за да преценя. Ще се надявам в Инсбрук да има Томас Магазин, за да мога да реша. Ако някой има мнение по въпроса, коя от 2те е с по-добре в коефициент цена:качество, да пише :]

Отговорено

скъпия вариант на китарата може да е щатско производство

а по-евтиния вариант е най-вероятно корейско и със стокови адаптери на дийн, който хич не са лоши

иначе вариант от България да си взаемеш Дийн е през визиартс VisiArts

най-добре е да следиш в ибей от някой британски магазин

за тези пари, за които би я купил от гореспоменатия Бг магазин, от британско може да си я докараш с куфар, ако не се предлага такъв.

Пък и британците като ги попиташ за отстъпка веднага са склонни да преговарят и да намалят, особено ако купуваш китарата и отделно куфара

успех няма да се разочароваш от дийн китарките много са джиджени