Overdrive Публикувано Март 13, 2006 Публикувано Март 13, 2006 (Редактирано) 1)nickname:Overdrive (да не помислите че тей се казвам , просто ме кефи ефекта) 2)Възраст:19 3)Образование:аа.. след 2 месеца някъде завършвам средно 4)Вашият инструмент/и: Ам опитваме се да свирим на китара (от не много отдавна) - няква евтина Squier бърникана до безобразие със разни лапмови усилватели(нямат марка, щото 2та съм ги правил аз, единия го купих и е правен по схема на Маршалл), правени дист-ове, правен кабинет, не използвам "процесори" 5)Предпочитан музикален стил: слушам Rock (преди 90-те), metal от същото време(не харесвам съвременния), instrumental rock, progressive rock, fusion, разни виртуозни неща 6)Вашият вдъхновител:не са малко, само че още свиря доста зле за да се влияя от тях 7)Досегашни (не)реализирани проекти:офф... има 50 хиляди неща, които съм започнал и не съм свършил( най вече разни усилватели и какво ли още не, които си седят насам-натам из работилницата разхвърляни и ме мързи да ги оправям/довършвам) 8)Странични интереси: занимавам се с електроника, конструиране на разни работи от как се помня и със лампови уреди(едно време всички ми се чудеха що се занимавам да оправям 50 годишни радиа и самия аз даже не знаех, чак сега разбирам, че е имало смисъл), интересувам се също от озвучаване и озвучителна техника, зарибих се да свиря на китара след като минаха за ремонт през мене няколко китари, направих няколко ефекта на приятели и ме хвана яд, че досега не се бях интересувал от китара и не можех да свиря, щото е супер яко. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами кво да ви кажа за себе си .......... повече си бърникам китарата/другата техника, отколкото свиря, тей че ако ползвам "терминологията", която наскоро видях си падам малко китарджия, луд фен съм на стратокастера Редактирано Март 13, 2006 от Overdrive Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Драго да ни е запознанството! Имам усещането, че доста съмишленици имаш тук на форума, както за китарата, така и за електротехниката Аз познавам някои от тях Жив и здрав и много успехи! Цитирай
Overdrive Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 zdraveite vsi4ki (sorry za latinicata, toku 6to si preinstalirah windowsa) Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Здрасти, Overdrive! Честита ти преинсталация и самопредствяне! Прекарвай си весело във форума и... Да минаваш на форумни срещи да те напиваме Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Здрасти Overdrive и аз съм фен на ефекта Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 YEAH! Здрасти Овърдрайв.--- ) и аа мога да кажа че съм ти съмишленик относно музика/китари тоест рок , ( невиртуозни неща ) и стратокастери. Един колега спомена че имало много съмишленици ама не е вярно ;-) Подготви се за музико-китарна ( метало-японска) инвазия, шред клубове и състезателно арпежиране тук. PEACE, LOVE , EMPATHY !@#!#^* Цитирай
Recommended Posts