obi4ampiano Публикувано Ноември 9, 2010 Share Публикувано Ноември 9, 2010 Здравейте! Преди време писах тема за препоръка за инструмент,но реших да си взема ново пиано. В София намерих един магазин "Акустико". Те имат разни нови пиана Schumann. Но ми е малко далече да ида до там, а не знам цените им. Сега към по-важния въпрос. Пренасянето. Живея на 10-ия етаж и не знам как да го кача до апартамента. Четох в сайта на "Акустико", че за всички(мисля че) пиана транспортът е безплатен,но не знам дали е безплатен само до долу или е до самия апартамент. Ако не е така, тогава колко горе-долу ще ми струва пренасянето с някаква друга фирма за пренасяне.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Ноември 9, 2010 Share Отговорено Ноември 9, 2010 Че обади им се и ги питай, оставили са и тел., и мейл за контакти. acustico@abv.bg 028914053 ; 0887514046 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedo pop Отговорено Ноември 9, 2010 Share Отговорено Ноември 9, 2010 Иди, пипни шумана. Щото нещо хич не ми хареса. За тия пари взимаш читаво немско запазено пиано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
obi4ampiano Отговорено Ноември 10, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2010 ^До някъде най-вероятно си прав. Но не мога да потвърдя, защото не съм го видял на живо. Иначе изглежда добре, но както се казва "Външния вид понякога лъже".И ако някой е купувал пиано от там също би ли ми казал относно по-гадния проблем-транспортът. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Synthy Отговорено Ноември 12, 2010 Share Отговорено Ноември 12, 2010 Ако е до долу, ще дадеш 20-30лв. на момчетата, които ще го докарат за да ти го качат до твоят апартамент. Ще се разбереш с тях, повечето доставчици са силно склонни да помогнат срещу някой лев. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dakota Отговорено Ноември 26, 2010 Share Отговорено Ноември 26, 2010 Иди, пипни шумана. Щото нещо хич не ми хареса. За тия пари взимаш читаво немско запазено пиано. Напълно подкрепям. Пианото трябва да се пипне. На мен лично не ми допадна особено звука - леко пластмасово звучи, особено при тихо свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts