Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем с интерфейс


Stoyko Lisichkov

Recommended Posts

Купих си Behringer U-control UCA 222, свързах го към лаптоп Acer Aspire One. Отчете ми го като устройство, има и звук от лаптопа към интерфейса. Проблема е, че с Adobe Audition 1,5 не мога да изкарам Windows Recorgind Mixer, и ми обяснява да отида в контролният панел да инсталирам нов хардуер... Съответно въшката е plug'n'play и не би трябвало да има проблем. Следователно никъде в Windows-a няма миксер, откъдето да контролирам line-in и playback нивата. Идеи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеи няколко.

Първа идея - с кой Уиндоуз си? В 7цата става без проблеми инсталацията и се появява като USB аудио устройство, съответно си се регулира със стандартния миксер.

Втора идея - инсталирал ли си ASIO4All? Щото друг драйвер за АСИО този интерфейс няма. Тогава си регулираш нивата от Аудишъна

Трета идея - линейното ниво си е линейно ниво. Регулировката на нивото се извършва от други (външни, най-често аналогови) устройства - миксер, предусилвател и т.н.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.