Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ето това чудо. Това е един от най-гениалните модели електрическа китара - съчетава красотата на полуакустичния звук с многофункционалноста на електрическата китара (за разлика от полуакустичните джаз китари, този модел има дървена плоскост в средата на корпуса, която разделя тялото на две кухини и така елиминира нежелания feedback при свирене с драйв и други ефекти). Подходяща за джаз, блус, рок, фънк, кънтри, метъл, пънк и др. Само трябва да се внимава - има изключително висок риск от пристрастяване... :)

Ех само да се докопам до повече парички, това би ми било първия избор от висок клас инструменти!

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Ех само да се докопам до повече парички, това би ми било първия избор от висок клас инструменти!

Наскоро си взех такава... Чудя се с какви глупости съм се занимавал цял живот (в избора на електрически китари). Има защо!

Отговорено (Редактирано)

Като говорим за холоубоди китари, вижте тая...Дори според самите Гибсън е почти универсална.

http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...37-Classic.aspx

Ако случайно не ви отваря линка, говоря за ES-137.

es137sbgold2_005.jpg

Редактирано от CursedSoul
Отговорено
^

Цяпат мрака тия. :) Кви ли пари вървят...

Мдам и аз тва викам. Сигурно са по много хиляди.

Ми четох някакви ревюта из Хармонито. Пишат за някакви 2к$ и нагоре...

Отговорено

Най-красивата китара мисля си е моята китара. :thumbs_up:

468-large.jpg

Пожелавам на всеки който го заслужава, да е доволен от това, което притежава.

Повече да свири и по-малко да бърбори.

Отговорено

абе за мен най-красивата и удобна китара си е стратокастера. Страта удовлетворява всичките ми изисквания като дизайн на китарата и звучене. Пък и всичките ми любими китаристи свирят на Фендер Стратокастер, така че може би и затова ми харесват този тип китари.

Най-красивата китара за мен (наред с червения Гибсън ЕС-335, който го издигам в култ) е черен (или сънбърст) стратокастер (Фендер), с бял пикгард, кленов гриф и фретборд и 3 сингъл адаптера.

N3155090-40thbl.gif:)