Stoyansky Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 (Редактирано) ^от кога кичът е изкуство :/ Редактирано Февруари 28, 2009 от Stoyansky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Muteriac Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 Тази китара ТРЯБВА да се види ))) Преди време бях пускал подобен модел тук в тази тема, но това, което намерих сега е още по- ! На мен ми прилича на изключиетлно скъп декор са стената. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 USA Vinnie Moore Signature "Vinman2000" Quilt Maple Top / Alder Body 25.5” Scale Maple Neck Maple Fingerboard Black Dot Inlay, “V” Logo 12th Fret Inlay Grover Tuners Gold Hardware Floyd Rose Trem. Bridge USA Dean Vinnie Moore “ShredHead” Humbucker / 2 DiMarzio single coil spaced noise-cancelling humbuckers Case included Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 (Редактирано) или И двете, моля. Вече имам едната, пестя за другата. Редактирано Март 1, 2009 от sasog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orion Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 Взимам ги и трите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 тази - http://www.12fret.com/new/Ibanez_JEM_20th_...sary_guitar.jpg не знам от какво дърво е направена и какъв състейн има ама е това От водорасли е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trane Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 Разгледах от към 30-та страница насам и ми стана доста странно, че до сега никои не е постнал на Wayne от Static-x китарата защото на мен лично ми е една от най-любимите. И старата и новата и Epiphone-a даже. Ей сега ще сложа ликове и за 3те. 1.- Epiphone - 2.- ESP Static-600 3.- ESP Static-600V Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agrogrind Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Eй тая китара дето си я имам ми е мечтата. Редактирано Март 2, 2009 от agrogrind Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Ето това чудо. Това е един от най-гениалните модели електрическа китара - съчетава красотата на полуакустичния звук с многофункционалноста на електрическата китара (за разлика от полуакустичните джаз китари, този модел има дървена плоскост в средата на корпуса, която разделя тялото на две кухини и така елиминира нежелания feedback при свирене с драйв и други ефекти). Подходяща за джаз, блус, рок, фънк, кънтри, метъл, пънк и др. Само трябва да се внимава - има изключително висок риск от пристрастяване... Редактирано Март 2, 2009 от kitaratapesho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 ^ Мога само да си мечтая за такава някой ден... Аз напоследък все повече се зарибявам по полуакустичните, някакси имат такъв тон, какъвто ми изглежда невъзможно да се докара от китара с плътен корпус... лично мнение разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Някои от красавиците, на които имах удовоствието да посвиря: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348193 Редактирано Март 2, 2009 от rockfire Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 Колкото повече навлизам в музиката все повече и повече взех да харесвам archtop китари Някой ден, някой ден... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Мацките(мартеници ) са страхотни. Сигурно те пък са свирили на теб Редактирано Март 2, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 Колкото повече навлизам в музиката все повече и повече взех да харесвам archtop китари Добър избор Имам такава и е страшен инструмент. Недостатъци (а и предимства в същото време) - звучи добре с доста дебели flatwound струни (13-53 примерно), а и става само и единствено за джаз. Модела и формата на тялото не позволяват използването на ефекти, а доста често има проблем и с feedback на чист канал. Но пък си е жестока китара Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Март 2, 2009 Share Отговорено Март 2, 2009 ... става само и единствено за джаз...Поздрави! ES175 е чудесен и прославен инструмент и безусловно се свързва със знаменити джазови изпълнители, но има и редица (стилово-приложени) "изключения", които потвърждават най-вече правилото, че моделът е и прекрасен, и легендарен. напр.(по-често, или по-рядко): B.B.King; Izzy Stradlin; Greg Howe; Freddie Stone; Pat Metheny; Bono; Jerry Miller;.... .... изобщо - вмятането би могло да прерастне в дискусия на тема (от рода на) 'Archtop/Hollowbody Guitars + Rock Music' ... ...(но пък едва ли би била интересна за повече от 10-на човека от посетителите на Форума!) П.с ES335 (и подобните по конструкция) не е hollowbody-китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts