rotten_perish Отговорено Юни 3, 2007 Share Отговорено Юни 3, 2007 Jackson RR за мен тва е най- красивата сред красивите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 3, 2007 Share Отговорено Юни 3, 2007 Jackson RR за мен тва е най- красивата сред красивите И аз съм фен на РР-тата. На Лайхо сигничър ЕСП-то никак не ме кефи в сравнение с оригинален РР - направили са му значително по-голямо тяло и стои някакво бутафорно, няма го финеса на Джаксъна. Ама и двете късат синджира - Лайхото е правено да има някакъв минимален екшън на струните - на границите на здравия разум е и това ме кефи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Юни 13, 2007 Share Отговорено Юни 13, 2007 айде щом сме почнали на тема explorer... OH, MY GOOOOOOOOD! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 13, 2007 Share Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) ^ Това горе, ако не се лъжа по стила и изработакат е китара, правена от Кен Лорънс. Има едно много бляскаво негово изпълнение - т.нар. Чеченски Експлорър. Ето го и него: http://www.guitarsatbmusic.com.au/esp/read...yl_kl_chech.htm Хетфийлд свири с нещо подобно. Редактирано Юни 13, 2007 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 малко офф топик искам да питам ,защо не ги произвеждат вече тия ЕСП-ита или ако ги прозвеждат защо ги няма на саита,защото сам им голям фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chlen Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Щото Гибсън са ги съдили като ЕСП са придобили голяма популярност, може би най-вече благодарение на батко Жеймс, и е требвало да посменят дизаина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 малко офф топик искам да питам ,защо не ги произвеждат вече тия ЕСП-ита или ако ги прозвеждат защо ги няма на саита,защото сам им голям фен ^ За кои ESP-та е питането? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=wI8e8LU4yHU Кое е парчето, което свири на 1:33 ? Не знам дали е част от песен на Limp Bizkit (както ми се стори в началото), ама си мисля, че е взето и преработено от Pantera - Floods. Просим милост за офтопика. Парчето е Don't go off wandering, от Significant Other. Това е впрочем мега стабилен албум, само трябва мислено да изолираш Дърст от звуковата картина. И LB поначало са си съвсем прилични музиканти (особено Сам Ривърс, басист колкот си искаш), ама се хванаха с грешния човек зад микрофона. А Уес си е талант голям, страшно креативно момче е, ама вечно го гледат отвисоко. Туй е неговата Ямаха. Според мен е красива по свой си начин. Кеелифоорникеешаан! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 Абе...или съм глух или ти слушаш друго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 Моя грешка. Там свири интерлюдията на My Way. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Бог да те поживи, чадо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valnyr Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Les Paul , Special New Century Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Юни 18, 2007 Share Отговорено Юни 18, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anakon Отговорено Юни 19, 2007 Share Отговорено Юни 19, 2007 "Истината е там някъде..." Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PRIMO Отговорено Юни 19, 2007 Share Отговорено Юни 19, 2007 Къде е жака за кабела? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts