drizzt Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Според мене най долния фретлес изобщо няма да го достигне и потенциометрите.... Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 (Редактирано) Нещо по-така библейско.. Gibson custom Pax Vobiscum :hello: Редактирано Ноември 8, 2005 от drizzt Цитирай
MDFk Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Това трабва да е красиво? Не мисля. Не заради библейските мотиви, а просто защото е много натруфена и някак си хаотично подредена откъм местата на детайлите. Лично мнение... Цитирай
motorbreath Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 ей тая на профила ми най ме кефи Explorer Направо съм се влюбил в тия китари Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Нещо по-така библейско.. Gibson custom Pax Vobiscum :hello: Е тва ми взе акъла! Много готини инлеи, вярно, че са доста кичозни и безвкусно разхвърляни, но на кого му дреме? Важното е, че са мноооого! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Нещо по-така библейско.. Gibson custom Pax Vobiscum :hello: Да не обиди някой , ама това си е чисто ебаване с китарата ... Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 В случая китарата разказва история не е гонена симетрия, това са картини все пак затуй можеби е разхвърляно някой ще каже че не всичко в което са вложени време и средства.. е красиво.. да но е изкуство пийс :hello: Цитирай
TONY Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 и на мен на прьв поглед ми се стори претрупано - но после взе да ми харесва не 4е бих си я порачал библейската тема ще изкефи avaava - ама той вече е с Ибанез Ес - но може да направи нова солидбоди китара на тази тема - добра идея = щото знам 4е джаз бокс няма да го интересува Цитирай
Blackie Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 B. C. RICH WARLOCK B. C. RICH BEAST Цитирай
npace Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 абе от фолдър My Documents трудно се пускат снимки Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 ами според мен най-красив дизайн имат Ibanez .... мен мн ме кефят острите рога и главата ... а точно най-готин ми е модела на Петручи шаренкия не му знам модела обаче Цитирай
Bo Yan Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 ами според мен най-красив дизайн имат Ibanez .... мен мн ме кефят острите рога и главата ...а точно най-готин ми е модела на Петручи шаренкия не му знам модела обаче Колко си непредвидим : Р дали да не позная и коя е любимата ти група Цитирай
Child^in^Time Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 ае че не мога да си снимам красивата китара да видите за кво става на въпрос. начи да ви я опиша и щ искате и вии такива. начи първо да кажа че е българска на 20 години някаде червена е ама баш червено по принцип беше с черна пластмаса (нз точно как се казва, тва е туи дет държи адаптерите и ключовете) ама изгни и с бащата изрязахме от пластмаса и е бяла. прагчетата са се изяли почти целите. грифа от зад е грапав щот се е ужулила боята. а и по принцип на сякъде е ужулено отзад постоянно се лющи. марка никаде не пише само отзад на главата на грифа е изрязано в дървото 150 лв :twisted: :twisted: :twisted: просто съм велик с нея тряа да кача снимки ама още ен съм я снимал деа Цитирай
voodoo child Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Хора , тази китара направо ми взе душата! Вчера дори я санувах. Цитирай
Recommended Posts