Yo The Real Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 (Редактирано) ^Само не в буксата... :/ Е това ако някога го проимам свободно мога да си тегля куршума след като изсвиря солото от Master of Puppets. Редактирано Юли 22, 2009 от Yo The Real Цитирай
djbnz Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 ESP LTD EC1000 VB, страшно красива китара, изобщо всички китари, които имат LP тяло са готини, само Epi-тата не ме кефят и още някои модел заради гадния им хедсток! Този на ESP LTD-то и Gibson-ския хедсток са невероятни. Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Според мен на ЕСП/ЛТД главата им е адски гадно оформена.(ако може това да се нарече форма) Цитирай
Daniel_V Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Само да събера кинти, и да си поръчам тва дето съм намислил ... тогава ще видите най-красивата китара за мен Цитирай
vandenplas Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 попаднах на това из нета не е най-красивата но е доста интересна пък и е MUSIC-MAN Цитирай
_Max_ Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 ^^ Това някаква китара против глобалното затопляне ли е? Цитирай
varg Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 мене ми се харесва тази http://www.music-filibe.com/webshop/produc...ric-Guitar.html Цитирай
checho Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 Бих спал с тази китара!!! Вобще Eastman китарите са най красивите които съм виждал през живота си. страхотен избор, пусни я насам като приключиш с нея Цитирай
alexander anev Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 мен пък ме кефи,както по назад китаратапешо каза Gibson ES-335,и по точно - Lucille http://api.ning.com/files/rmPOkehq3fTmyCHM...017_Patriot.jpg бай дъ уей някой беше ли на някой от концертите на Би Би Кинг?Аз бях беше супер яко,ритъм китариста също беше с 335-ица,колана му беше целия с диаманти... Цитирай
Melanholia Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 ^ вероятно имаш предвид това: На Лайхо китарата е с модифицирана форма и е без neck- хъмбъкър - осакатена работа Eeй тва е! А мене ме кефи и на Dimmu Bogrir китариста signature модела Цитирай
djbnz Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 Ех тая Люсил, така и не разбрах тя ES-335 (hollow-body) или Solid Body китарка е таз мамина 'убавица? Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 (Редактирано) Моята китара мечта и китарата, която следва да си купя или поръчам тази година, и не смятам да жаля средства за това. Това ще е една от тези четири: Ето и китари, които не ме интересуват толкова. Извинявам се, ако някой го е подразнил прекалено големият размер на снимките (въпреки, че са смалени), но все пак това е смисъла на темата. Редактирано Юли 25, 2009 от Am-I-Evil Цитирай
Recommended Posts