H.R. Публикувано Ноември 6, 2010 Публикувано Ноември 6, 2010 Здравейте , Виждал ли е някой в БГ магазин или сайт да се продава само ръчка на Floyd-Rose тип тремоло. Видях какви ли не джаджи да се продават - но точно ръчка .... Squier-Showmaster - имам я от няколко години - като я купувах толкова и разбирах от такива маханизми и свирене с такава. Проблемът е , че "контарта" - шайбата и чопчето , които са под гайката на ръчката нещо не са добре изкусурени - или самия профил на ръчката точно на това място. При свирене постянно се развива гайката -, ръчката се разхлабва , появяват се вибрации и т.н. С други думи - ръчката не се движи свободно, а повежда при завъртане гайката и я развива. Изключително много ме дразни. Пробвал съм ръчка от китарата на познат - Harley Benton - пасва - стандартът е същия и с нея няма никакъв проблем. Там законтрянето обаче е по-различно от това при мен. Пробвал съм да изпилвам чопа (индонезиеца е използвал някакъв гвоздей за него ), но няма ефект - или поне не мога да го измисля. Цитирай
rosso Отговорено Ноември 6, 2010 Отговорено Ноември 6, 2010 Провери при Капъша. Там може и да имат каквото ти трябва. Успех. Цитирай
ven555 Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Мисля ,че в малкия цум на Пиротска имаше някакви. Цитирай
H.R. Отговорено Ноември 8, 2010 Автор Отговорено Ноември 8, 2010 Благодаря ви ! Ако имам път към София ... Ако не...някой познат. Между другото Капъша - има ли си сайт ? Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 9, 2010 Отговорено Ноември 9, 2010 Е тва е - http://musicjam.hit.bg/ Цитирай
Recommended Posts