mmanson Публикувано Март 10, 2006 Публикувано Март 10, 2006 ей ся докато си свирех ми се скъса струна . аз съм с флойд и докато махах нз кво стана но цели флойд като че ли падна и ся струна се разстройва.. ся ро газглобих целия. кавете как да си го "вдигна" моля ? Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Махни Флойда.. Еуементарно бе пич,смени скъсаната струна,Флойда е на "кантар".. Редактирано Март 10, 2006 от Hillbilly Цитирай
mmanson Отговорено Март 11, 2006 Автор Отговорено Март 11, 2006 am нз нещо става защото винаги когато си затегна струните флойда се повдига . :think: Цитирай
Zlatanov Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 am нз нещо става защото винаги когато си затегна струните флойда се повдига . :think: ми то отзад има пружини за рагулация на нивото на флойда Цитирай
stratocaster Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 е ама то голям проблем бе!!!! както си написал темата сякаш е умрял някой. ако се скъса струна естествено че целия флойд ще се разстрои. смени струната просто и не пипай нищо друго. погледни отзад пружините и помисли малко. ще стигнеш до извода че флойда се балансира на струните и пружините. едната сила ако се отслаби - сещаш се какво става нали Цитирай
Blac Vagina Finda Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Виж сега, отваряш капака на гърба на китарата и там трябва да има едни пружини Тъ значи като опъваш пружините флойд роуза ще влиза навутре и съответно обратното. И понеже когато отпускаш струните тези прожини го дърпат навътре, просто трябва да включиш едно тунерче и започваш чрез пружините и струните да го настроиш така, че задната( подвижна част така да се изразя) да е на вдна равнина с тялото на китарата. Ако сменяш строя често, като мен, жална ти майка... :wall: Цитирай
maringtr Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 ИЗОБЩО НЕ ПИПАЙ ПРУЖИНИТЕ!!! Смени струната, настрой китарата и флойда ще се изправи!!! Цитирай
Bassko Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 да флойд съкс!!!! фак да флойд!!! за какво ви е т'ва бре. тая машинка развали истинската електрическа китара!! трудна за настройки, трудна за потдържане, загрозява китарата, прецаква и естествения авук!! .............аз мога да издавам авуци, като кит на китарата си и да имитирам мотор, о боже аз съм велик......... (не ме бийте) :wow: свободата на словото е в сила...................... Цитирай
solo5 Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 да флойд съкс!!!! фак да флойд!!! за какво ви е т'ва бре. тая машинка развали истинската електрическа китара!! трудна за настройки, трудна за потдържане, загрозява китарата, прецаква и естествения авук!! .............аз мога да издавам авуци, като кит на китарата си и да имитирам мотор, о боже аз съм велик......... (не ме бийте) :wow: свободата на словото е в сила...................... Не съм съгласен с мнението ти За всеки влак си има пътници Някои инструментали не биха били същите, ако не бяха изсвирени на китара с Тремоло Цитирай
Telerig Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Нека да уточним, че тук става въпрос за неудобството при скъсване на струна когато магарето (струнника) е "на кантар" - баланса се разваля и китарата се разстройва моментално. Floyd Rose е частен случай това е запазена марка от този тип. Цитирай
Blac Vagina Finda Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 ИЗОБЩО НЕ ПИПАЙ ПРУЖИНИТЕ!!! Смени струната, настрой китарата и флойда ще се изправи!!! Да, така е, ще се изправи и когато му се наложи все пак да настройва пружините, което рано или късно ще стане, какво правим? От друда страна човече, то като отвориш отзад и поразгледаш сам ще стигнеш до извода как аджаба се надтройва тъпото термоло. Аз примерно направих селското изпълнение да сложа два винта и да застопоря термолото защтото не го ползвам и честно казано направо ми къса нервите, но такава ми е китарата и не знам в кой момент ще я продам и ще си купя една без. Цитирай
maringtr Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Когато му се наложи да настройва пружините ще има достатъчно информация за това как да го прави без да си преебе китарата :evil: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Според мен ще си преебе китарата само ако я удари с нещо. Едва ли ще му се огънат стъд-овете, или ще му се размекне стоманата на флойд-а ако бъзика пружините. Цитирай
maringtr Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Ако базика пружините без да е разхлабил струните директно си наебава резбата, а за един начинаещ това си е сложна работа! Цитирай
Recommended Posts