Viara Ivanova Публикувано Октомври 24, 2010 Публикувано Октомври 24, 2010 Имам билет за България за лятото!!!!! Ама айде да не се отплесвам от темата на темата: Щастие. Нова вокална линия от мен. Приятен джем на всички желаещи Щастие: вокал с примерен бийт Щастие: вокал Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Нощна смяна с китара пред компютъра -> JAM Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Като при миналия джем ( пак съм след Ultramega ) Щастие Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Отговорено Октомври 26, 2010 ultramega: Пак готина идея. Нещо не можем да се нацелим в Скайп. emo_tion1: хахахах е тва ме разби Цитирай
fildi Отговорено Октомври 27, 2010 Отговорено Октомври 27, 2010 Варианта на emo_tion1 е много фенски Честно казано не слушам точно такъв стил музика, какъвто той/тя е направил(а) (извинявам се, но не знам пола на emo_tion1) , но определено ми хареса като идея! При ultramega не знам... китарата и бийта вървят ОК, но на места като че ли се разминават с гласеца на Вяра. Слушах го 2 пъти и все така ми се струваше... Иначе идеята на китарата много ми хареса(и като изпълнение също). Според мен обаче има какво да се доизпипа още. Успех Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 27, 2010 Отговорено Октомври 27, 2010 Viara ivanova / Fildi - радвам се, че ви е харесал този хард-техно денс вариант Fildi горд представител на мъжкия пол съм Цитирай
synchu Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 emo_tion1 - линка нещо не работи ? @ultramegagigahipersuperturboklimadiezel - саунда кърти и солото много готино на куплетите малко накъсано ми идва в началото,точно както fildi го обясни. Тя и Вяра там луеко дет се вика предлага предизвикателство към ритмиката особено в началото на фразите с таз една динамика. Аз така и така бях хванал акустичната вчера (sa6tia e виновен, кат напомни че 2012 електриките кат заминат и ше лапаме мухите и ся тренирам на акустична) та ей на как го развалих, добре че е Вяра (to save the day): Инвалидна връзка и работа - виж по-долу за ъпдейт Следва траш версия и евентуално трябва все пак да мръдна някой друг фейдър по смесване на горното Цитирай
emo_tion1 Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Ето новия линк от мене Щастие Цитирай
synchu Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 ^ cool - интересна интерпретация дефинитивно. Аз не съм фен на тези стилове, но ми харесва дет се казва творческия подход взимайки само (грубо казано, защото е добър ) вокален трак като основа. Бравос. Аз така и така бях хванал акустичната вчера (sa6tia e виновен, кат напомни че 2012 електриките кат заминат и ше лапаме мухите и ся тренирам на акустична) та ей на как го развалих, добре че е Вяра (to save the day): Следва траш версия и евентуално трябва все пак да мръдна някой друг фейдър по смесване на горното Ъпдейт на микса че стария нещо ич не беш добре http://soundcloud.com/synchu/shtastie-new-mix-from-viara Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 4, 2010 Отговорено Ноември 4, 2010 Готино! А как ги записваш акустичните китари? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 5, 2010 Отговорено Ноември 5, 2010 Мерси. Тъй като немаше кога да се правят установки поради късния час -> Fishman Rare Earth Blend & NAudio Corp. предусилвател ... С оглед на разнообразието ето още един вариант дето ми е по-скучен ... този път с резачките: http://soundcloud.com/synchu/shtastie-rock-1 EDIT: Май не е лошо едно басченценце за горното ....хм...да има...хм. С акустичните по си ми харесва Цитирай
Fender_1 Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 един опит и от мен http://soundcloud.com/user493410/6tastiee-01-1 записал съм баса и китарата но на бързо но стана добре мисля Цитирай
kiusha82 Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 брао марински станало е перфектно от към свирня и динамика,баланс абе всичко Цитирай
Fender_1 Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 ти нямали да сложиш и ти нещо Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Отговорено Ноември 29, 2010 Тоя джем още бил жив , радвам се, че се забавлявате Цитирай
Recommended Posts