Jump to content
Българският форум за музиканти

Buried By Ignorance - Епитаф


sw1tched

Recommended Posts

Опа, аз ли съм първи? :cheers2:

 

Има готини хрумки в песничката, доста яко депресивно настроение носи! Обаче, лично мнение, но "тежките" вокали не се вписват, или поне в настоящата си форма! Както и да е, групата си знае...

Звук няма да коментирам, не съм компетентен!

Успех! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Музиката и женския вокал се връзват много добре - точно като за дуум. Обаче грубите мъжки вокали и на мен не ми звучат подходящо за тоя стил - или трябва да са още по-груби и по-плътни (детаджийски) или да са чисти и меланхолични като женските. Така записани ми звучат като за някакъв модерен метълкор с ония продраните вокалчета дето "все се карат". :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, сега на едно друго място в киберпространството видях кой е "мъжкия вокал". ;) Мацката от Dan Koloff! :D Еми пола на "вокалиста" го обърках :oops: , ама поне за метълкор звученето съм уцелил. :P

 

П.П. Извинявам се за двойния пост - времето за редакция беше изтекло. :D

Редактирано от GRiND BaSTaRD
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, добре си се поправил, ето го мъжкия вокал и другите да имат идея :D

34853_135446903162652_134969776543698_167505_6569450_n.jpg

 

Радвам се, че като цяло ви харесва. Проектът не е с комерсиална насоченост, въпреки че е значително по-лек от останалите ми и по тази причина си позволих да търся този силно контрастиращ ефект. Честно казано мен ме радва как звучат всички вокали :oops: Не казам, че трябва и вас да ви кефят, естествено. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И понеже все повече ме радва парчето :) , колкото повече го слушам, да понахалствам: щом не е с комерсиална цел записано (то кога ли са били комерсиални подобни стилове, особено пък в БГ?!), може ли от някъде да се дръпне поне на mp3? А ще има ли в бъдеще и други подобни?

 

П.П. Много ми се иска някой ден да запиша и аз за подобен проект, ама с моите "китарни способности" засега само ритъм китара мога да докарам като за тоя стил... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да има и други песни:)

 

Предполагам, че в скоро време ще има откъде да се дръпне mp3, освен ако не реша да издам някое късо EP, но на този етап не се очертава подобно нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shinkiro, в тоя стил споменатите от теб клишета като "сола-мелодии" (аз ги наричам китарни хармонии), звук и т.н. са стандарт, а не клише. А "синкопите" на барабаните (може би имаш предвид т. нар. брейкдауни) са нещо съвсем нетипично за дуума. Та не е зле човек да е малко в час със стиловете, преди да говори кое какво е и как трябвало да бъде. :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна песен, издаржана музикално с прекрасни женски вокали ...Дуум метала с минорни хармонии ме кефи.някой ден с колегата Грайнд Бастард ще за формим нещо такова :) .оОчаквам още такива парчета от теб

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.