Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Опа, аз ли съм първи? :cheers2:

Има готини хрумки в песничката, доста яко депресивно настроение носи! Обаче, лично мнение, но "тежките" вокали не се вписват, или поне в настоящата си форма! Както и да е, групата си знае...

Звук няма да коментирам, не съм компетентен!

Успех! :)

Отговорено

Музиката и женския вокал се връзват много добре - точно като за дуум. Обаче грубите мъжки вокали и на мен не ми звучат подходящо за тоя стил - или трябва да са още по-груби и по-плътни (детаджийски) или да са чисти и меланхолични като женските. Така записани ми звучат като за някакъв модерен метълкор с ония продраните вокалчета дето "все се карат". :D

Отговорено (Редактирано)

Хах, сега на едно друго място в киберпространството видях кой е "мъжкия вокал". ;) Мацката от Dan Koloff! :D Еми пола на "вокалиста" го обърках :oops: , ама поне за метълкор звученето съм уцелил. :P

П.П. Извинявам се за двойния пост - времето за редакция беше изтекло. :D

Редактирано от GRiND BaSTaRD
Отговорено

Хахаха, добре си се поправил, ето го мъжкия вокал и другите да имат идея :D

34853_135446903162652_134969776543698_167505_6569450_n.jpg

Радвам се, че като цяло ви харесва. Проектът не е с комерсиална насоченост, въпреки че е значително по-лек от останалите ми и по тази причина си позволих да търся този силно контрастиращ ефект. Честно казано мен ме радва как звучат всички вокали :oops: Не казам, че трябва и вас да ви кефят, естествено. ;)

Отговорено

И понеже все повече ме радва парчето :) , колкото повече го слушам, да понахалствам: щом не е с комерсиална цел записано (то кога ли са били комерсиални подобни стилове, особено пък в БГ?!), може ли от някъде да се дръпне поне на mp3? А ще има ли в бъдеще и други подобни?

П.П. Много ми се иска някой ден да запиша и аз за подобен проект, ама с моите "китарни способности" засега само ритъм китара мога да докарам като за тоя стил... :)

Отговорено

Мисля да има и други песни:)

Предполагам, че в скоро време ще има откъде да се дръпне mp3, освен ако не реша да издам някое късо EP, но на този етап не се очертава подобно нещо.

Отговорено

Shinkiro, в тоя стил споменатите от теб клишета като "сола-мелодии" (аз ги наричам китарни хармонии), звук и т.н. са стандарт, а не клише. А "синкопите" на барабаните (може би имаш предвид т. нар. брейкдауни) са нещо съвсем нетипично за дуума. Та не е зле човек да е малко в час със стиловете, преди да говори кое какво е и как трябвало да бъде. :rocker:

Отговорено

Прекрасна песен, издаржана музикално с прекрасни женски вокали ...Дуум метала с минорни хармонии ме кефи.някой ден с колегата Грайнд Бастард ще за формим нещо такова :) .оОчаквам още такива парчета от теб