antisocial Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Здравейте колеги! Имам нужда от Вашата помощ. Искам да закупя ето това кубе: Line 6 Lowdown Studio 110 75w Combo Bass Amplifier Моля да ме посъветвате от къде да си го купя, който знае дали се внася Line 6 в България и от кой - да пише. Или пък да ме посъветвате ако е по-изгодно от чужбина от кой онлайн магазин да си го поръчам. Благодаря предварително на всички! Посдрави, Орлин Цитирай
blr Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 Dynacord внасят Line6 в България. Това комбо го няма на сайта им, но можеш да им звъннеш да ги питаш. Цитирай
antisocial Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Благодаря, непременно ще звънна утре да питам! Цитирай
antisocial Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Има го в ценовата им листа! Струва 213 евро без ДДС и 256 евро с ДДС. Мисля да го купувам, някой да има някакви наблюдения?! Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Ами ти си решаваш, но това кубе ми е нито така, нито така.Ако ти е за живо свирене по-добре за тея пари си вземи хубав преамп и го ползвай към централното.Ако ти е за вкъщи - има по-добри решения на по-ниски цени.Не знам къде са се целили Лайн 6 с тва "studio" и тая цена. Цитирай
antisocial Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Имаш в предвид, че е слабо за живо свирене ли? Основно ще го ползвам за репетиции - репетиционната е гараж. Мисля, че за гаража ще е ок, но за живо свирене не съм наясно дали ще свърши работа! А и не мога да дам повече от 400-500 лева. Това е положението. Слушах из нета разни ревюта и ми звучи доста добре... Ще го мисля, благодаря за мнението! Цитирай
blr Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 (Редактирано) Може и за репетиции да дойде слабичко, зависи от това колко и колко шумни са останалите. При всички положения 100-ина вата си е минимума, ако искаш усилвателят да има достатъчно headroom за да не се задъхва. А иначе, 75 Вата наистина нито риба, нито рак-много за домашно свирене и малко за всичко останало. Редактирано Октомври 17, 2010 от blr Цитирай
antisocial Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Трима сме... но явно и да върши работа за репетиции ще е "избичено" почти на макс, а това не е добре... Цитирай
blr Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Не, не е добре. За тези пари, които си отделил може да изкочи нещо втора ръка. Оглеждай се из форума, бас апаратури с такава мощност излизат сравнително рядко, но не е невъзможно. Ако държиш на нова апаратура поразгледай Laney, SWR и Fender. Предполагам, че за такива или малко повече пари ще успееш да вземеш нещо 100-150 ватово. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Аз имам такова, ползвам го за репетиции и гигове с един джаз квартет, в студио(DI) и по джамове през FOH. Най-голямото предимство за мен беше,че е леко и доста по-евтино от Flightcase(150W) на PJB, който първоначално бях харесала . На мен лично ми е много симпатичен амп, имам го от 3 години, мъкнала съм го доста и няма да се разделяме. Колегите са прави, че за тези пари можеш да си вземеш нещо по-практично, в смисъл по-съобразено със стила, който свириш ... Aко имате барабанист-този амп не е добра идея, дори за репетиции. Ампчето е готино,леко и удобно за носене, но е определено за "unplugged" гигове, за дуо/трио или за вкъщи; не е за "тежка" музика. Цитирай
antisocial Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Благодаря на всички за мненията, разубедихте ме... ще поизчакам и ще преценя дали да се хвърлям на ново 100-150 ватово, или ако нещо се появи из форума. Лека вечер! Цитирай
Recommended Posts