SomeoneElse Отговорено Октомври 22, 2010 Share Отговорено Октомври 22, 2010 (Редактирано) А аз може ли да поискам в тази тема пак лесни песни, но такива за свирене и пеене едновременно. Горе посочената Where did you sleep last night е страхотна песен, но ми е трудна координацията на китарата докато се опитвам да пея. Ще предам виртуални благодарности ако някой ме насочи към нещо семпло Почвай Черно Фередже...Ми-мажор - Ла-минор - Ре-минор. И тук-там Фа-мажор и Сол-мажор Иначе тези които изброих по-горе са точно такива, които стават за свирене и пеене едновременно - на събиране с приятели, или лятно време в някой парк и т.н. Вече координацията със свиренето и пеенето идва с малко повече практика. Ето още няколко: Meredith Brooks - Bitch Guns 'n' Roses - Don't Cry Chris Isaac / Him - Wicked Game Joan Osbourne - What if God Was One of Us P.I.F. - Невидимо дете Контрол - Леле Како Контрол - Най-щастливият ден Подуене Блус Бенд - Нека бъде светлина Los Lobos & Antonio Banderas - Cancion del Mariachi Lucie Silvas - What You're Made Of (за свалки ) Staind - Outside Засега тези, по-късно може да помисля за още Редактирано Октомври 22, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
superkosta Отговорено Октомври 22, 2010 Share Отговорено Октомври 22, 2010 (Редактирано) Е сега се сетих едно наистина много лесно парче : " Вкусът на времето " на Щурците (без солата )...........това е може би 1-вото нещо което успях да изсвиря на китара, като хванах за 1-ви път китара , не на 1-вия но на 2-рия ден го извадих и след 2 -3 часа тренировки, го изсвирих и то не много зле. Тогава не ми изглеждаше толкова лесно докато го слушах, но като го извадих и се учудих че за няколко часа и стана. Редактирано Октомври 22, 2010 от superkosta Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samurai_S Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 ...Засега тези, по-късно може да помисля за още Хиляди благодарности За да не е офф-топик, една от първите мелодий които издокарах беше La Bamba на Los Lobos. Не е много предизвикателна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar_Rookie11 Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Одата на радостта. Аз тепърва почвам да се уча с китарата и без урок просто гледам таб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dankata0071 Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 Cradle of Filth - Tonight in Flames :rocker: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris jameson Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 1. Free - All Right Now; 2. Limp_bizkit-faith; 3. Poison Every Rose Has Its Thorn; 4. ZZ Top - Gimme All Your Lovin' ................................................... аре късмет пич ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stagg Отговорено Ноември 3, 2010 Share Отговорено Ноември 3, 2010 Wonderfull tonight - Eric Clapton Ако не се лъжа е изградена само върху три акорда, даже има уроци в youtube. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalista95 Отговорено Ноември 9, 2010 Share Отговорено Ноември 9, 2010 диму боргир метал харт dimmu borgir metal heart :punk_guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
urgent Отговорено Ноември 10, 2010 Share Отговорено Ноември 10, 2010 Не знам дали си падаш по old school rock n roll обаче ми се струва, че AC/DC няма да те затруднят особенно, най-вече и с ритъм партиите, но и солата като цяло са сходни така може да рагледаш ако ти е интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PuppetMaster Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 ^ Това е първата песен, която научих да свиря на кухарка Иначе, лесна песен за свирене е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hendrixxx Отговорено Ноември 12, 2010 Share Отговорено Ноември 12, 2010 Dire Straits - brothers in arms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts