Jump to content
Българският форум за музиканти

БЕКВОКАЛИТЕ


CorvusCorax

Recommended Posts

  • Отговори 53
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Sorry, не съм чувала Indigo Girls.

 

Обаче се сещам още нещо по темата. Какви красоти се получават, когато нашите любимци си поканят бекове на концерт, някой спомена нещо такова. Блясват ми два примера. Първо, един концерт на Pink Floyd, сред бек вокалистките - самата Сам Браун, а?!? Второ, концертът за тридесетгодишния юбилей на Uriah Heep. Там със три омагьосващи бека (особено песента "Tales :inlove: ") става.... майко мила. Нов прочит на песните и всичко останало. Гледам и се чувствам като хиляда лири на цяло. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЪВЪРШЕНИТЕ ПЕСНИ. ХАРМОНИЯ И КРАСОТА.... Ако си представим песента обенмо, с цвят и като дишаща картина, ........ виждаш колко е важно всичко! Всеки дори най-малък детайл. !!!!

Нещо, като - ако го няма, ТЯ няма да оживее ...и същевременно - ако детайлът е в повече - ТЯ ще е като проститутка с този фрапо-шармантен грим....с някои изключения , когато си в особено настроение и ти се иска да слушаш САМО проститутката и нищо друго,...но тези случаи са редки .......

 

:blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@basistka - мисля че във всчко изкуство е така - даскалите по Инженерен Дизайн ни казваха: "Една творба е вавършена когато нама нищо излишно и нищо не липсва. Тогава сте направили перфектната творба."

 

Чуйте Take Six - акапелно пеене. Но ако ги нямаше включвеанията на неглавните в конкретния пасаж певци нямаше да са толкова уникални и добри. Просто без тях не може.

 

едит: ако гледаме на песента като картина, в светлите тонове нямаше да има достатъчно цвят ако няма поне тук таме едно леко петънце от бек вокали. :beer:

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една творба е завършена когато няма нищо излишно и нищо не липсва. Тогава сте направили перфектната творба    MDFk

 

 

Доста си е относително и философско.... не само зависи от вижданията на самия ТВОРЕЦ, но и от моментното му настроение.....когато ги е творил, че заедно с беквокалките ; ) ..... и най-вече: от погледа и моментното на КОНСУМАТОРА - колко и на кав кеф е бил ; )))))

 

 

 

 

:beer:

Редактирано от basistka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.