arabadzhiev Публикувано Октомври 5, 2010 Share Публикувано Октомври 5, 2010 Ако някой мойе да ми намери или да ми направи таб за песента на Цветан Недялков-Реката на Живота ще съм му много благодарен. Много спепшно ми трябва и затова който може да помогне да пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 5, 2010 Share Отговорено Октомври 5, 2010 Най-бързо намира Гугъл. Виж това: http://www.marinbezhanov.com/temp/banishora.gp4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Октомври 5, 2010 Share Отговорено Октомври 5, 2010 И аз бях преди време пуснал такава тема и пак ще съм ви благодарен ако дадете таб за реката на живота Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 5, 2010 Share Отговорено Октомври 5, 2010 Това по-горе пробва ли го? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Октомври 5, 2010 Share Отговорено Октомври 5, 2010 Е какво да пробват по-горе, тоя таб не е на Реката на живота, а е част от парче на Недялков, Лечев и Койчев. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 5, 2010 Share Отговорено Октомври 5, 2010 Сори, останах с впечатление, че е "Реката". Не съм го отварял. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Октомври 6, 2010 Share Отговорено Октомври 6, 2010 да не е това реката на живота още снощи го пробвах няма ли някой който да даде таб благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arabadzhiev Отговорено Октомври 7, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2010 Някой намери ли нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 aбе хора времето което сте чакали тоз ТАБ... да бехте седнали да си го извадите... така дето се вика ще има и полза за развитието на слуха... а не развитието на техниката за писане по клавиатура в форуми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 ^^не всеки е толкова развит колега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Това е сгоден повод да се развива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Може да пробвате и с гледане http://www.vbox7.com/play:a6fc6884 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 ^^ аз му писах едно лично съобщение във vbox7.com ако ги даде ще ги кача и ще ви ги дам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 15, 2010 Share Отговорено Октомври 15, 2010 asen 93 - напълно нормално е да не е всеки толкова развит... но с такива готовански истории и табове.... нетолко развитите ще си останат не толкова развити.... ма то от друга страна всеки прави своя собствен избор... просто изказах мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts