crionic Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 (Редактирано) Реших да си поиграя малко и излезе това.Не е кой знае какво,но все пак кога съм ти слушал или правил такава музика А кажете сега-Става ли метълиста за електронна музика или не SolarWind Редактирано Октомври 3, 2010 от crionic Цитирай
crionic Отговорено Октомври 3, 2010 Автор Отговорено Октомври 3, 2010 Поправка,линкът не работи.Ето работещ - SolarWind Цитирай
crionic Отговорено Октомври 3, 2010 Автор Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Кошмар..утре ще го поправям,писна ми Редактирано Октомври 3, 2010 от crionic Цитирай
Лими Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 А кажете сега-Става ли метълиста за електронна музика или не SolarWind Явно не става, но не се отчайвай, давай си хеви метъл и да не ти пука! Цитирай
crionic Отговорено Октомври 4, 2010 Автор Отговорено Октомври 4, 2010 Е и този път ако не го отваря се отказвам SolarWind Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 доста интересно, в духа на 80-тарската електроника, напомня за жан мишел жар и немската школа саундът е за доизпипване, но композицията е интересна - не се отказвай, чакаме още Цитирай
Human_Waste Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 незнам кво да ти кажа Кени Цитирай
crionic Отговорено Октомври 6, 2010 Автор Отговорено Октомври 6, 2010 (Редактирано) тц тц Войнски...тц тц..предадох те нали... баси.Как може! Металист! Такава музика.. АЙ СЕКТИР! (на чист български естествено) Редактирано Октомври 6, 2010 от crionic Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Предполагам, че като единствен електрончик, който показва някакви принаци на активност във форума, би трябвало да се разпиша. Приятна ми е гледката на някой от аудиторията (като FallenBlood), когато е обърнал някакво внимание на тази музика, особено пък ако е сред по-младите ни форумци. А авторството съвсем ме радва. Тук ни срещаш с един малък откъс за демонстрация. Мисля, че тръгваш добре. По блендите и смесването има какво да се пипне, но също и композиционно - обогатяване и развиване на темата, разчупване на минималистичността й, освен ако не я искаш така, с което обаче малко се отдалечаваш от електронната музика на 70-те и 80-те години. Звученето ти е по-близко до някои представители на немската школа, като например Шулце, отколкото до Жар. Цитирай
crionic Отговорено Октомври 6, 2010 Автор Отговорено Октомври 6, 2010 Ами като цяло не съм ориентиран в тази област на музиката.По-скоро към дет метъла.Беше ми интересно и затова го направих и не съм работил по него кой знае колко много.Не е изключено и да имам такива похождения по-нататък,но е малко вероятно.За сметка на това вече съм твърдо убеден,че занапред ще включвам и такива етюди и в дет метълските истории .Просто за разнообразие,пък и няма да съм първия (хич даже )Ще се постарая по-нататъшните ми работи да са с по-високо качество,въпреки че ми е малко трудно без никакви познания по мастъринг и тон режисура,но пък явно е наложително(като се има предвид и предишната ми тема с линка към майспейса ми ).Мерси за съветите и критиката,ще ги имам в предвид Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Електрониката определено би обогатила цветово метълската ти одисея. Основен проблем при работата със софтуерни синтезатори (VST) е качеството на презетите - не всички предварително заложени са достатъчно добри, някои са по-пластмасови и трябва да се отделя време за шлайфане на звука. Цитирай
crionic Отговорено Октомври 6, 2010 Автор Отговорено Октомври 6, 2010 Разбирам.....донякъде Абе да не се впускаме сега в обяснения следващият път като запиша нещо с електроника ще кажете става ли,не става ли и къде трябва да се пипне Благодаря отново за инфото. Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Що не отприщиш метълското в себе си и да го микснеш с това?Може пък да се получи нещо интересно, Ковенант-ско... Цитирай
crionic Отговорено Октомври 7, 2010 Автор Отговорено Октомври 7, 2010 Това ми е идеята,макар и в доста по-тежък вариант Може би нещо като това - Е,мога само да се надявам да постигна такъв саунд,композиция и идеи Цитирай
Recommended Posts