Monty_Python83 Публикувано Март 5, 2006 Публикувано Март 5, 2006 Здравейте :hello: симпатяги Аз съм Монти(демек Момчил,ама като за вас съм си баш Монти) На така сложния въпрос каква музика слушам - най най общо казано това са Rock,Blues & Jazz,но съм твърде далеч от мисълта че съм изслушал дори и 3 % от тези необхватни стилове.Тъй като се занимавам с пеене,сигурно ще ви интересуват моите любими вокал-интерпретатори:на 1 от първите места са: Глен Хюз,Джордж Майкъл,Стив Лукатър....мисля да продължа с групи подредени по последния критерий,тъй като не си падам много по запомнянето на имена Джърни,Секшън Ей,(за да не забравя-най добрата българска група-ФСБ) Ричард :read: МАРКС(и Енгелс) ,Бостън,Файърхаус,Хардлайн и мн. мн. други. Иначе, завършил съм музикалното училище в София,с класическо пеене....Роден съм в така наречената стара столица,а в София съм от 11 клас....та чааак до наши дни Интересите са ми предимно в областта на музиката(колекционирането на интересни и редки неща). Не съм сигурен,че това е мястото да поднеса най-искрени почитания на създаелите на този(forum.muzikant.org)проект Това е съвсем сбито и накратко за мен,ако има въпроси или питания...обърнете се към МЕН(б.а.- :read: ) Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Привет,добре си ни дошъл! :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Здрасти, що не рече, че пееш?... Споко, още не диря вокал... :green: Забавлявай се в тази обител на духа и доброто възпитание, кирилски знаци и дребни дефицити. :violin: Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Уважение за присъствието ти сред нас! Добре си ни дошъл! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Хехе, Монти, добре дошъл! Сигурно се сещаш кой съм аз Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Да взема да ти кажа и аз здрасти, а Монтьо Ама пак забравяш да благодариш на приобщилите те към този (forum.muzikant.org) проект Добре сме те заварили, добре ще те напиваме и на следващите форумни срещи и... Long live Great Tarnovo Цитирай
DeathZone Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Здрасти, Монти! И добре си ни дошъл! От това което описваш , като предпочитания мога да кажа че все едно чета списък , който аз бих написал сега. Радвам се че харесваме напълно един тип групи и изпълнители. До скоро! Росен Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Здрасти Монти,добре дошъл!!! :hello: Цитирай
Dushmanina Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Привет! Тъкмо слушам албума с коледни песни на Глен Хюз... А пък след малко излизам да гледкам "Животът на Брайън" в Люмиер... Мухахаха - тия ингилизи са титани! Редактирано Март 10, 2006 от Dushmanina Цитирай
Monty_Python83 Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ЛАТИНИЦАТА!!!! имам малко проблеми с кирилизацията(Linux ко да го праиш:-)Благодаря Ви за топлото посрещане ще се постарая да си го заслужа впоследствие :green: Имаш кирилица вградена във форума. При проблеми ползвай нея! Цитирай
wintermoon Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 здрасти,пожелавам ти весело изкарване във форума Цитирай
Elly Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Хей, аз малко след дъжд - качулка, но все пак да се разпиша: ЗДРАСТИ, Монти!!! :hello: Беше ми приятно да се запознаем на вокалната среща Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 На следващата среща искаме и да ни попееш, Момчилееее! Цитирай
Recommended Posts