kit-kat Публикувано Септември 27, 2010 Share Публикувано Септември 27, 2010 Здрасти колеги!Знае ли някой какъв Ac Adaptor e нужен за Shred Master-Marshall?Продадоха ми го без захранване , а не знам какъв адаптор да му купя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 (Редактирано) огледай добре корпуса на ефекта трябва да пише някъде колко волта и какъв поляритет обикновено пише от долната страна на камиончетата Редактирано Септември 28, 2010 от Acei Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 Толкова ли ви мързи да отворите Google : Ето тук е видно - 9 волта - ясен и поляритета на захранване ??? (картинката е само информативна и ще бъде изтрита след това) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 То па страшен ефект е тва - има един чип вътре,само кутията е голяма,вземи му от някое левче един адаптер за 3-5 лв и си готов,само поляритета да не объркаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 Захранване от 5 лева и после мамо защо ми бучи дистъра... Закупуването на добро захранване е една дълготрайна инвестиция. п.с. Всички яки неща са ултра прости - по добре 1 чип отколкото 20. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 За дисторшън(а и по принцип) стабилизираното захранване е задължително,иначе не знам брума или китарата ще се чува по-силно. Има евтини стабилизирани захранвания по 10-12 лв,които не са лоши и за непрофесионална работа са идеални.Има същите на вид нестабилизирани,и се различават само по теглото и цената,задължиетлно питай в магазина какво е. Имам копие на драйв мастър на маршал и според мен на 12 волта свири по-добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 има един чип вътре Напротив, два чипа има! задължиетлно питай в магазина какво е. За съжаление в магазините работят продавачи, а не продавач-консултанти. Така, че не трябва да се вярва на мнението на продавачите. kit-kat, трябва ти адаптер който дава 9 волта постоянно напрежение което да дава поне 100мА (по-малко едва ли ще намериш). Плюсът е отвън, а минуса вътре - както metalhammer е показал. За да имаш по-малко шумове от захранването, то трябва да е стабилизирано и филтрирано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts