Jump to content
Българският форум за музиканти

Offroad


deian

Recommended Posts

Абе, забравете! Знаех, че не трябва да пускаме клипа тук. Не знам къв е стила-тия дето го плюят, също не ги знам. Не знам за звука-питайте Боби /sw1tched/ -той го прави-на хората им харесва! За клипа- няма кво да ви разправям щото няма да разберете-нито сте помирисвали мотор, нито знаете, че това не е клип, а нашият начин на живот, които не разбирате, не умеете и не харесвате. А, ако в Димитровград смятат, че липсата на силикон е ретро и е краят на 80-те - мога само да ги съжалявам! Александре /vhcs/-ти си ни басист, въпреки че живееш в Мюнхен и правиш работата с теб кошмар. Като не помагаш и не беше с нас на Мургаш-не пречи! В този форум повече нямам място и моля модераторите да ликвидират регистрацията ми! Благодаря на малкото истински фенове, които ни подкрепяха!!! Изтриването на този пост няма да промени решението ми! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сърди но има много трески за дялане като се почне от изсвирването та до самия клип

това звучи все едно ви страх да си изсвирите парчето много плахо някак си го усещам Аз

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да наливам масло в огъня искам да дам линк към песента, за да имате идея как е звучала преди да я сумират в моно и компресират до неузнаваемост :hysterical:

http://www.offroad-band.com/audio/track1/04%20Offroad.mp3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@deian

Не съм искал никого да обидя, да оплюя и не съм си и помислял, че ще предизвикам такава остра реакция. Споделил съм моето лично мнение. Аз не ви познавам лично за да имам някакво отношение към вас и към вашия начин на живот. Никъде не съм писал и че клипа не става. Напротив. Мисля, че има достатъчно добър материал и че може да стане много по-добре от колкото е сега. Посочил съм и къде според мен са недостатъците. Не е въпроса да стане по-лъскав, а да бъде по-въздействащ. Убеден съм, че имате материала и че можете да го монтирате много по-добре. Относно силиконките съм сигурен, че моето мнение не се различава особено от вашето а и целия този коментар за Димитровград и силикона ми изглежда абсолютно излишен, несериозен и извън темата. Ако това трябва да са камъни в моята градина, то тогава просто не сте уцелили. Дори не сте и близо... като и да е... Клипа си е ваш и не е задължително да взимате толкова под внимание моите думи. Явно не съм успял да бъда полезен... Поздрави и успех.

 

@sw1tched

Това е друго нещо. Звука тук е добър и ми харесва.:-) И аз имах същия проблем с едни стари записи и се наложи да ги преправям за да ги кача в тубата. Поздрави и успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже материала е постнат в тема Видео ще коменирам само видеото:

 

Пичове, разбирам че това е вашия начин на живот, който вие възхвалявате в клипа.

Ама, я си помислете, ако и ние, останалите 2 милиона шофьори се заразим и също подкараме Offload.

Какво ще остане от зелената тревица, дето в клипа я газят гуми и ботуши?

 

Самото парче е доста добро - като идея.

 

Успех с музиката!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави за музиката, която правите - видеото е много приятно и ми харесва, въобще не ме интересува "колко е часът" или "коя година е": браво на всички участници! Ще ви потърся в другите сайтове да държиме връзка :hysterical:

 

+1 фенка :thumbdown:

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата се затваря. За мое съжаление Деян вече не иска да е част от този форум и профилът му бе блокиран перманентно. Беше ми приятно, че все пак отново си премерихте... мензурите на грифовете и всичко от една идея, която трябваше да бъде с добър край, завърши по типично българо-музикантски - в кофата при отпадъка. Би трябвало поне малко да ви е срам, ама нали не ви гледам от един ден как се държите по принцип, та явно няма да има корекции в поведението на вече възрастни хора. Жалко за темата и още по-жалко за решението на Деян.

 

П.П. Разчиствам темата, че е грозна гледка това, което сътворихте с последните коментари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.