deian Отговорено Октомври 13, 2010 Автор Отговорено Октомври 13, 2010 Абе, забравете! Знаех, че не трябва да пускаме клипа тук. Не знам къв е стила-тия дето го плюят, също не ги знам. Не знам за звука-питайте Боби /sw1tched/ -той го прави-на хората им харесва! За клипа- няма кво да ви разправям щото няма да разберете-нито сте помирисвали мотор, нито знаете, че това не е клип, а нашият начин на живот, които не разбирате, не умеете и не харесвате. А, ако в Димитровград смятат, че липсата на силикон е ретро и е краят на 80-те - мога само да ги съжалявам! Александре /vhcs/-ти си ни басист, въпреки че живееш в Мюнхен и правиш работата с теб кошмар. Като не помагаш и не беше с нас на Мургаш-не пречи! В този форум повече нямам място и моля модераторите да ликвидират регистрацията ми! Благодаря на малкото истински фенове, които ни подкрепяха!!! Изтриването на този пост няма да промени решението ми! Поздрави!
temerut Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Не сърди но има много трески за дялане като се почне от изсвирването та до самия клип това звучи все едно ви страх да си изсвирите парчето много плахо някак си го усещам Аз
sw1tched Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Без да наливам масло в огъня искам да дам линк към песента, за да имате идея как е звучала преди да я сумират в моно и компресират до неузнаваемост http://www.offroad-band.com/audio/track1/04%20Offroad.mp3
alrock Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 @deian Не съм искал никого да обидя, да оплюя и не съм си и помислял, че ще предизвикам такава остра реакция. Споделил съм моето лично мнение. Аз не ви познавам лично за да имам някакво отношение към вас и към вашия начин на живот. Никъде не съм писал и че клипа не става. Напротив. Мисля, че има достатъчно добър материал и че може да стане много по-добре от колкото е сега. Посочил съм и къде според мен са недостатъците. Не е въпроса да стане по-лъскав, а да бъде по-въздействащ. Убеден съм, че имате материала и че можете да го монтирате много по-добре. Относно силиконките съм сигурен, че моето мнение не се различава особено от вашето а и целия този коментар за Димитровград и силикона ми изглежда абсолютно излишен, несериозен и извън темата. Ако това трябва да са камъни в моята градина, то тогава просто не сте уцелили. Дори не сте и близо... като и да е... Клипа си е ваш и не е задължително да взимате толкова под внимание моите думи. Явно не съм успял да бъда полезен... Поздрави и успех. @sw1tched Това е друго нещо. Звука тук е добър и ми харесва.:-) И аз имах същия проблем с едни стари записи и се наложи да ги преправям за да ги кача в тубата. Поздрави и успех.
PlayForFun Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Понеже материала е постнат в тема Видео ще коменирам само видеото: Пичове, разбирам че това е вашия начин на живот, който вие възхвалявате в клипа. Ама, я си помислете, ако и ние, останалите 2 милиона шофьори се заразим и също подкараме Offload. Какво ще остане от зелената тревица, дето в клипа я газят гуми и ботуши? Самото парче е доста добро - като идея. Успех с музиката!
valitchy Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Поздрави за музиката, която правите - видеото е много приятно и ми харесва, въобще не ме интересува "колко е часът" или "коя година е": браво на всички участници! Ще ви потърся в другите сайтове да държиме връзка +1 фенка Успех!
sardaesox Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 Страхотно е!Old school rock forewer!Който мисли другояче-да е жив и здрав.
IgniteAll Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Темата се затваря. За мое съжаление Деян вече не иска да е част от този форум и профилът му бе блокиран перманентно. Беше ми приятно, че все пак отново си премерихте... мензурите на грифовете и всичко от една идея, която трябваше да бъде с добър край, завърши по типично българо-музикантски - в кофата при отпадъка. Би трябвало поне малко да ви е срам, ама нали не ви гледам от един ден как се държите по принцип, та явно няма да има корекции в поведението на вече възрастни хора. Жалко за темата и още по-жалко за решението на Деян. П.П. Разчиствам темата, че е грозна гледка това, което сътворихте с последните коментари.
Recommended Posts