metalhammer Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 http://www.petecornish.co.uk/bop.html искам да чуя сега онея философи които държат на дигиталните процесори ??? Цитирай
Sieger Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Абе надали има някой който ако има възможност да пръсне "няколко" хилядарки за подобна играчка ще държи на "дигиталните процесори" Въпрос на финанси е всичко Цитирай
KingdomX Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 направо ме размаза Но колко ше струва сичко това ако тръгнеш да си го правиш сам.... :think: :think: Цитирай
DILETANT Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ами това е педалборда на Дейвид Гилмор, а той може да си позволи да си го поръча от Питър Корниш, така както го правят и други знаменити китаристи. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Май може да си поръча нещо такова и от metalhammer, както правят други известни китаристи, и то за по-тънкаж пара. Цитирай
7thString Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Еххх вечните заяжданки Иначе идеята е супер П.П. Ще взема накрая да ви постна едно тестче с 20-30 семпъла на аналогови/цифрови транзисторни/лампови машинки та да видим тия дето много философстват дали изобщо ще дочуят кой звук какъв е Цитирай
metalhammer Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Май може да си поръча нещо такова и от metalhammer, както правят други известни китаристи, и то за по-тънкаж пара. e хеее трябва да те черпя яко за рекламата... Цитирай
metalhammer Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Еххх вечните заяжданки Иначе идеята е супер П.П. Ще взема накрая да ви постна едно тестче с 20-30 семпъла на аналогови/цифрови транзисторни/лампови машинки та да видим тия дето много философстват дали изобщо ще дочуят кой звук какъв е браточка зарежи семплите записвайте си каквото искате - тва тука е за жива изява на живо не може да ме метнеш с нищо дори и да е сляп тест Цитирай
7thString Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) Не мисля, но нямам намерение да се заяждам Точно пък на живо с нашите кадърни озвучители дори да свириш с Лель, пак ще излиза едно и също Редактирано Март 5, 2006 от 7thString Цитирай
DeathZone Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) Metalhammer! Това е истината. True bypass му е майката. Китара - кабел - ЛАМПОВ амп и всичко друго вързано само и единствено с true bypass иначе работата се омазва. Евала за линка. А дали случайно знаеш някъде продават ли се в БГ footswitch не с две , а с три вериги за превкючване. Щото камиончетата ми ме кефият, ама не са true bypass и ще е нужно сам да си го добавя? Редактирано Март 5, 2006 от DeathZone Цитирай
7thString Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Защо не си намериш patch bay? Доколкото знам ако имаш мн ефекти тва е добро решение Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Питър Корниш е ясен,той прави също така и трепач единични педали!ето един линк към абсолютния гуру за мен на педалбордове, ракове, усилватели, ефекти, тон,звукозапис и т.н.-Боб Брадшоу и Къстъм Аудио електроникс.Ето само няколко от неговите творения: Bob's Guitar Rigs Владо Цитирай
Recommended Posts