CyberGene Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Мерси на всички! А за това на какъв хардуер е правено - кое по-точно те съмнява? За съжаление нищо не мога да докажа, защото ми изгоря хард дискът навремето и ми се затри доста моя музика, това мп3 съм го давал на една позната и тя ми го прати. Мисля, че е възможно да намеря миди файла, защото се сещам за един познат, на който може да съм го давал. Ако стане, ще ти го дам да го пуснеш през Sound Blaster AWE 64 и ще видиш, че ще излезе същото Аз дори все още си пазя тази звукова карта, но нямам компютър с ISA слот, за да я включа. Цитирай
Geo Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Ти си достатъчно добър музикант и пианист,за да доказваш каквото и да било. В момента подготвяме съвместен проект:дует пиано-бас и като излезе всички колеги ще имат удоволствието да чуят за какво става въпрос Просто ти свириш пиано вълшебно. Редактирано Март 6, 2006 от Geo Цитирай
MDFk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Дай боже всекиму такова начало в компютърното музициране! Нека е недовършено, ние довършените си ги слушаме и това покрай тях! Цитирай
Recommended Posts