Polyphone Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Принципно да! хор Полифонична смяна Цитирай
toshevski Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Може ли и аз, може ли и аз... Очаквайте включване и от мен!!! т.е.- ТАМ СЪМ!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Ми аз не си знам номерчето Някой ще ми го каже ли Така се бях навил за утре, ама айде... другия петък. Цитирай
Termy Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 И аз съм там. Знам го къде е. Айде среща на Попа. :twisted: Цитирай
Monty_Python83 Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 И аз съм там. Знам го къде е. Айде среща на Попа. :twisted: Нека да е на попа че и аз съм от тези дето незнаят дали знаят....та някаква среща на попа малко преди с някое познато на всички лице за да пристигнем всички овреме на уреченото място и час(както казваше 1 Мноооого "Неизвестен" български журналист:-)айде пишете ко решаааа "БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ" Чао от мен засеа:-) Цитирай
toshevski Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Ами така... да обобщим и да видим дали е решено?! НА 17.03 (ПЕТЪК) СРЕЩА НА ВОКАЛИТЕ НА ПОПА В 19:00ч. Всички съгласни ли са? Цитирай
Elly Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Ако още веднъж кажа ДА, ще почна да се съмнявам в себе си... Айде стига сме се препитвали през пет мнения - все си мисля, че не сме толкова объркани, или поне не всичките! Аз съм от тия на Попа Редактирано Март 10, 2006 от Elly Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Хамбара, чушки и пипери, се намира до Зион, или Цион, което е малко преди 5-те кьошета, след кръчмата Лонг Джон, като се тръгне от Графа по 6 септември , та преди 5 кьошк има проход след Зион-Цион, у десно и направо, врата като на селски кенеф, цени като у виенска сладкарница. Вопли от инферното, хе-хе... Гроааааааааааааааааааааар!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Същий, за малко да те разбера, ама нейсе, заплетох се и се изгубих някъде на пряката с Витошка Значи, на Попа, в 19ч, на вече уречената дата 17.03. Ако има проблеми с ориентацията, разпознаването на останалите пеещи или други проблеми опт общ и вокален характер, оставям ви и телефонче - ще се погрижа да помогна, ако нещо се обърка. Та заветния номер е 0888 412 346. Сори, позволих си тази волност да се вижда веднага :green: Редактирано Март 10, 2006 от MDFk Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Ей тук е: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=dd5a4f53...&oName=&oType=9 Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 Същий, за малко да те разбера, ама нейсе, заплетох се и се изгубих някъде на пряката с Витошка Значи, на Попа, в 19ч, на вече уречената дата 17.03. Ако има проблеми с ориентацията, разпознаването на останалите пеещи или други проблеми опт общ и вокален характер, оставям ви и телефонче - ще се погрижа да помогна, ако нещо се обърка. Та заветния номер е 0888 412 346. Сори, позволих си тази волност да се вижда веднага :green: Волността не само е извинена, ами ти печели още малко одобрение и още много благодарности от моя страна, MDFk Същий, и за тебе благодарности! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 Какво става??? Отказахме ли се да се срещаме??? Само това ли ще сме??? Цитирай
Robert Plant Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Бройте ме и мен, предния ден ще съм на мач, ама като гледам няма да се пее, така че едва ли ще има значение... Имам обаче въпрос по процедурата-как ще се разпознаем, защото аз не познавам никого? :think: Цитирай
Mandalay Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 "ослушвай се" все ще се ориентираме Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 Имам обаче въпрос по процедурата-как ще се разпознаем, защото аз не познавам никого? :think: Гледай за група много шантави хора с видими психически отклонения. Ако все пак не можеш да ни намериш - оставил съм телефон ПС: И да не превикаш на тоя мач, ей! Цитирай
Recommended Posts