Лими Публикувано Септември 23, 2010 Публикувано Септември 23, 2010 П.П. Тази тема е подходящя и за Теоретичния раздел. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 С такива е пълно (че и по-стари има) - не е като едно време Разликата е, че вече няма личности, независимо в коя възраст, а само добри (но не винаги) имитатори. Не, че обвинявам детето де, ама дали има време да си играе с приятели? Такива неща не ме радват много - това са извращения на болни родители и трябва да се наказват. Цитирай
Лими Отговорено Септември 23, 2010 Автор Отговорено Септември 23, 2010 (Редактирано) Детето, хич не ми изглежда нещастно от съдбата си! Та, то си играе, но с музика и китара, вместо с брутални екшън игри и дано остане добър човек и личност. А, познавам лично и жертви на болни родителски амбиции, те наистина са за съжаление, защото деградираха пред очите ми. Редактирано Септември 23, 2010 от Лими Цитирай
L.K. Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Ще стане музикант от него. Дано се опази от изкушенията. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Ако на детето му е кеф, разбира се, че трябва да свири. Има деца, на които това просто им харесва и го правят с мерак, друг въпрос е, че има и такива, чиито родители са болни. Но иначе хвърлих око и на някои други видеа на същото, на които се мъдрят заглавия от типа / 9 годишен гений свири на китара и тн./ А това вече са щуротии, детето свири точно така, както някой би свирил след няколко години системни упражнения. Изобщо с определения от типа гений , вундеркинд и тн. не е хубаво да се злоупотребява, защото се изтъркват и си губят стойността Цитирай
dids Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Цялата тайна се крие в шапката и очилата ! Бе то нито един път не погледна грифа ! Цитирай
Recommended Posts