Dilian Nedev Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 За цвят оставям и този кавър ... http://www.youtube.com/musicmesstube#p/u/0/QfRU8KmPzjw Коментари и критики ще са плюс Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Много е яко!!!! Както и другите ти работи, браво... продължавай така.. Велик си! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Хаха, тва стана като запазена марка...... Яко... звука също е бая добър! Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Диляне едно време беше хубаво момче, сега до какво си се докарал??? Останах без думи.... не знам какво да кажа!!! Поздрави! Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 XAXaxA туко що ми пратиха линк с чалгията. Тъкмо затворих линка с нея и отворих този и какво да гледам. МНОГО якко е станало !! Поздрави, Венко. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 9, 2010 Автор Отговорено Октомври 9, 2010 Благодаря KingdomX , разгледай из другите ми кавъри - не съм се променил чак толкова драстично , повярвай ми. Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Напротив, нещата звучат далеч по-добре, спрямо представите ми отпреди две години, с оглед на което мога да кажа , че промяната не е деградивна, а точно обратното. Барабаните и китарите ти звучат много добре, без значение останалото което някак успявам да пропусна през слуховия си апарат без да задържа нищо от него. Май не остана кавърче от месс-а , което да не съм предлушал, даже някой ги повторих по няколко пъти. Ще се радвам скоро да направиш нещо ново и да вляза във форума да го чуя , че тенденцията е да се навъртам периодино, веднъж в годината, да сидя дали не съм пропуснал нещо огромно и т.н. Чакам... Поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts