Su.intel Публикувано Септември 22, 2010 Share Публикувано Септември 22, 2010 Добър ден. От много време искам да се науча да свиря на китара, преди няколко дена намерих една, утре ще си я купувам. Мислите ли, че мога да се науча да свиря ( сносно) или просто ми е отминало времето ? На 17 съм. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Единственото, което може да се каже е, че не ти е отминало времето. Дали как ще се научиш да свириш зависи главно от теб. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Ако отделиш достатъчно време и старание ще се понаучиш. То ученето е цял живот, така че край няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Eisblume Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Естествено, че можеш. Друго е дали ще учиш от и-нет или с учител, ти ще си прецениш ако решиш да се захванеш с китарата. За изкуството няма възраст, аз съм на 16 и започнах да свиря на китара от началото на лятото и мога да ти кажа само, че с постоянство и упоритост всичко става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Никога не е късно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Su.intel Отговорено Септември 22, 2010 Автор Share Отговорено Септември 22, 2010 Благодаря за положителните отговори. Желание бол, както се казва с лопата да го ринеш. Мислех си да пробвам първо сам, а, ако имам затруднения повече от предвиденото да потърся уроци някаде. Аз съм от Стара Загора, ако някой знае къде има добър учител ще съм му благодарен да пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts