ge6a93 Публикувано Септември 21, 2010 Share Публикувано Септември 21, 2010 Здравейте, има ли някакъв начин да свиря на ел. китара без усилвател? Питам понеже съм чувал, че мога да свържа китарата към компютъра си, но не знам как става. Благодаря предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stomanow Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E3%F0%E0%EC%E0 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pafa7a Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Аз свиря на китарата без кубе, купих си преходник и използвам Guitar Rig 3 + ASIO drivers и трябва да кажа че съм повече от доловен. Не само заради големия избор на дисторжъни ами и мога да правя записи, в които се жува само китарата и нищо друго в .wav формат. Препоръчвам ти го да го ползваш временно докато събереш парички за хубаво кубенце, точно както правя сега аз (защото едно е на компютър, друго е на кубе) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Можеш да свържеш китарата към старото лампово радио. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ge6a93 Отговорено Септември 22, 2010 Автор Share Отговорено Септември 22, 2010 Колко струва един такъв преходник и мога ли да го намеря в някой музикален магазин? Бладогаря предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Преходникът е лев-два и най-често се ползва за включване на стереослушалки с 6,3мм жак в 3,5мм изход. В магазините за радиочасти го има със сигурност, по всичкомаркетите - също. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pafa7a Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 напълно вярно, само дето е 40 стотинки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Мога ли да свиря на електрическа китара без кубе Можеш, бе. Ама може да искаш да пробваш с перце. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts