MasterOfPuppets Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 въпросът е, че и аз не знам Цитирай
blr Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 В такъв случай, научи басът си да пише и го посъветвай той да зададе въпроса. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 ^ Моля, двамата, придържайте се към темата! В тази тема не е място да обсъждате тези неща! Цитирай
Басурендер Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Има си истински бас със седемдесетарски(Rikenbacker) мюзикъл звук и похвати ( Hair ,JCSstar.) на много места , където се чува едно изпъквае е в унисон със синтезтор. Това е моето мнение. Цитирай
Demiurg Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 За пръв път го заслушвам това парче - баса и синтезатира са ЕБАСИ ЛУДНИЦАТА !!!! :cheers2: Цитирай
ferario Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Звучи много близко до фретлес + гладки струни + стар амп + стари адаптери... абе едно време на друг саунд са се кефили хората и са си го постигали, да не говорим, че поне половината от тона идва от пръстите. Подкрепям, първия ми бас беше кремонка с гладки струни и звучеше почти по същия начин. Според мен също няма ефект, но не е фретлес. Може да се поспори дали се свири с пръсти или с перце, ако струните действително са гладки на записа. Цитирай
Recommended Posts