edgecrusher Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Line6 рулира! Със Spider II Head+PODxtLive го докарвам почти като Vetta... Само дето Vetta-ta е 1500 паунда!!!(кубето)
boogerman Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Аз най-често използвам кривия канал на кубето ми (Marshall VS230) + BOSS DS-1, отвреме на време пускам и един Flenger Yamaha ама доста рядко. Процесори Мразим :evil: (като изключим Line 6, за него ми е по друго мнението) Ако по някаква случайност ми се наложи да използвам хорус си пускам онзи от кубето ми... хич не е зуе имам намерение да си пазарувам някакво Уа (Cry Baby, Vox или Morley Bad Horsie) ама зависи от кинтите :think: освен това ми трябва и едно дилейче (BOSS ще е най вероятно) и някое Auto Wah, ама като се опаричиме малко
DILETANT Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Моето лични предпочитания за ефекти са: За изкривен звук (distortion, overdrive) по-добре аналогови устройства или драйва на усилвателя, въпреки че на моя V-amp 2 мога да докарам доста приличен хай-гейн звук. За модулационните ефекти (хорус, фленджър и фейзър), като и за дилей и ривърб и всякакви там питчшифтери и хармонайзери, предпочитам дигитални мулти-ефект процесори, в които го има всичко това. Е не всички ги има в V-amp 2, но не са ми и необходими в момента.
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Процесори Мразим :evil: (като изключим Line 6, за него ми е по друго мнението) Line6 не произвеждат процесори.Единствено PODxt Live наподобява, но на практика това си е стандартния POD xt поместен във Floorboard + някои екстри като експрешън педал и вход за Variax китара. За сметка на това имат широка гама stomp pedals.Тепърва започва да се говори масово за Line6.До няколко години ще са ебаси и изродите ....
boogerman Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Процесори Мразим :evil: (като изключим Line 6, за него ми е по друго мнението) Line6 не произвеждат процесори.Единствено PODxt Live наподобява, но на практика това си е стандартния POD xt поместен във Floorboard + някои екстри като експрешън педал и вход за Variax китара. За сметка на това имат широка гама stomp pedals.Тепърва започва да се говори масово за Line6.До няколко години ще са ебаси и изродите .... Сори, не се изразих правилно :wall: :wall: :wall: имах предвид, че това е единствената мултифункционална джаджа, която ми харесва и бих си я купил, но засега тя не влиза в плановете ми, поради спецификата на финансовите ми възможности как съм почнАл да си обогатявам речника напоследък само а??? П.П. са тези педали нищо не съм чувал. Яки ли са? Как мислиш???
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 (Редактирано) Не съм ги пробвал още,но като се съди по факта че лошо нещо от Line 6 не съм срещал, би трябвало да са сносни. Хвърли един поглед ТУК п.п.От първо слушане домострационните сампли са впечатляващи! Редактирано Декември 24, 2004 от edgecrusher
Black Bird Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 (Редактирано) Побъркахте се с тия Лайн Секс! Ясно... Че са най комерсиалната фирма! Ама чак жестоки не са....Една поправка... Свирил съм с лаин6 да не мислите че говоря на вятъра.... Звука не може да се збърка...Все така цифров Все така стерилен.... Само спора да не започва.... Ясно е че като дадеш сумати пари .... Редактирано Декември 24, 2004 от Nalbantov
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 (Редактирано) Хеххе,верно че е така,ама все още съм еуфоричо настроен а и не съм чувал толкова добре звучащи по моя вкус неща на куп! Редактирано Декември 24, 2004 от edgecrusher
Black Bird Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Хеххе,верно че е така,ама все още съм еуфоричо настроен а и не съм чувал толкова добре звучащи по моя вкус неща на куп! Така е точно този КУП оплесква нешата...
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Ами ето ти ги педалчетата по отделно,каквото си харесва само....
Black Bird Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Ами ето ти ги педалчетата по отделно,каквото си харесва само....
Fenix Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 (Редактирано) Хора. Има такава тема вече мноо назад. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=82 Редактирано Декември 24, 2004 от Fenixbg
Black Bird Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Хора. Има такава тема вече мноо назад. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=82 OooooooooOOooOOOOoooooOOOooo
MDFk Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Digitech RP200A и Marshall MG30 DGX,за баса - нишшшшшто..още.да,за мойто ниво си ме кефи,макар 4е съм 4увал за не контра за туй нещо(дигитеха).ае,би4и си яко.. :green: :guitar:
MDFk Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Хора. Има такава тема вече мноо назад. верно бе!.. :wall:
Recommended Posts