Tozi Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Интересно какво им е менюто в това заведение? Дали предлагат скара? Цитирай
Лими Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) Със сигурност "скара" - не, нито шопска салата, нито шкембе чорба, нито пържени картофки! Те просто си свирят и това е, което предлагат... Редактирано Септември 17, 2010 от Лими Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 (Редактирано) .... хм .. като знам какво се свири по нашите джаз фестивали .... добре че не ходя по такива събития от 15 години .... а иначе не виждам какъв е проблема да се сервира скара - ако някой е гладен що не ... на мене не ми пречи ... всъщност не би ми пречило да слушам такава музика и в кола , и в мола , и в парка .... че и в тоалетната... ако има добра узвучителна уредба ... явно е че не скарата прави дадена музика ресторантска ... но както знаем в бг няма такива ресторанти Редактирано Септември 18, 2010 от zanev 70 Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Ако там се пече скара, тук вече се въртят чевермета Цитирай
Tozi Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 Горното беше от ресторантите а ето е от баш вагона на вагоните. Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Тук пък се споделят рецепти, как се забърква кайма за кИфтета, да излезе по еФтинко http://www.youtube.com/watch?v=dMLkxJZZmss Цитирай
Tozi Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 А ето я и оригиналната рецепта. Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 (Редактирано) Баткаа, теа у РСВ-то не Червен Брег, респективно Телиш са почти едно към едно след третата рекия. /Само публиката е малко невъздържана на моменти... / Преседнаа ми кибапити от звука на големата карнетка! Даам. Забележително! Още има кой да слуша джаз по света, явно. Между другото, дали не са посвирили и малко стандарти, а това да е бонус към края на вечерта? Или цяла вечер така си го дават? Това е ми е особено любопитно. Редактирано Септември 18, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 Това което свирят са стандарти. Така се свирят по принцип. Хехе... и две за трета маса! Цитирай
Бицев Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Хей, славна подборка! Ралф в първия клип го е ряанала камерата от края, но пак се вижда че се раздава като за последно и прави 80% от целия звуков театър. Тейн на солото си с Бренфърд гледа като обладан от Светия Дух (сигурно е : ) - право напред, никакъв поглед към барабани или чинели, налучква ги 'по памет' - и в атака! А в Giant Steps (баси простото парче, един прав ритъм и нищо особено, само леко бързичко : ) показва как се свири в трио без хармоничен инструмент: прави и хармонията с барабаните и 'тактуването' му от първата нота до последната е едно неспирно соло през цялото парче - пък и груув дава, 'между другото'... По принцип предпочитам да си слушам същата тая музика от качествена уредба и не гледам много YouTube, но има нещо специално във визуалното възприятие - по друг начин те кефи да ги гледаш, дори звука да е скапан... Трябва да си извадя някое от малкото DVD-та с джаз и да се нагледам едно хубаво долу тая неделя - мерси че ме подсетихте! П.С. А за ресторантите и вагоните: най, ама най-Големите са свирили (и днес свирят) в кръчми! И това хич не го прави по-малко изкуство. Нашенските превзети самозвани "артисти" дето се цупят на кръчмата и свирят 'само в Зала България или НДК' ще ме извиняват, но не могат и обувките да лъскат на едица 'кръчмарски' музиканти... Но тоя въпрос е от друго видео... Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 (Редактирано) Това което свирят са стандарти. Така се свирят по принцип. Хехе. Аз си отивам вкъщи, тогава. Не е честно и няма да играя! Редактирано Септември 18, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 Ааа не може така! Щом веднъж си се хванал - играеш до края! Няма отказване! Пито - платено. И накрая чистачката затваря ресторанта с думите: "Ставай ша метем..." Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 (Редактирано) ^ Прав си, че стискам зАби до последно! После че ме кОпате! " И да паднем, и да бием, пак ще се напием!" Редактирано Септември 18, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 А така! Споменах ли вече две за трета маса? Да донесат още две.... Цитирай
Recommended Posts