cri64an23 Публикувано Септември 16, 2010 Публикувано Септември 16, 2010 Не съм сигурен, но мисля че не може да се коригира заглавието на пусната обява и идеята ми е ако може да се направи така че да може, щото видях в един форум просто сменят заглавието на продадено или нещо от сорта и така обявата се подминава. дали е възможно? Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Не е възможно. Пишете си в самата тема, че е осъществена продажба. Цитирай
Portnoy_fan Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Ново предложение - смятам, че е крайно време да се наложат по-строги правила за писане на обяви в раздел продавам. Като например броя на обявите от един потребител да са ограничени. В момента масово се пуска всяка седмица нова обява вместо да се подновява старата. Също така рядко се спазва някакъв шаблон и продължава да има теми озаглавени "Продавам". А хората които не обичат правила лека полека им се вдига мерника и ако не се научат - излитат от форума. п.с. Не мисля че откривам топлата вода - това е приложено в други форуми и работи ! 1 Цитирай
blr Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 (Редактирано) В момента масово се пуска всяка седмица нова обява вместо да се подновява старата. Точка 6 от правилата те приканва да правиш именно това, не виждам какъв е проблема. При положение, че писането в темите от този раздел не ги вдига (добро решение според мен) не виждам друг начин за подновяване на обявите. Редактирано Октомври 2, 2010 от blr Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Предлагам да се режат и "клакьорите"-имам предвид освежаващи постове,като-цитирам:"много сериозна фирма","Супер китара-прилича на страт", и много други "случайни" коментари от "непознати" на продаващия нещото си,членове.Евтина реклама,с две думи. Цитирай
Portnoy_fan Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 В момента масово се пуска всяка седмица нова обява вместо да се подновява старата. Точка 6 от правилата те приканва да правиш именно това, не виждам какъв е проблема. При положение, че писането в темите от този раздел не ги вдига (добро решение според мен) не виждам друг начин за подновяване на обявите. Нали точно това е идеята на тази тема - промяна на правилата. Какъв е смисъла един човек да има 10 теми за продажбата на едно и също нещо? Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Принципно и мен ме е дразнило и аз съм го правил поради точно този факт, че е масова практика за някои хора. Получих обаче от форумен администратор съобщение да не го правя защото не било масова практика въобще. Цитирай
rockfire Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Правилата са добри , според мен и обявите се пускат по една в седмица на потребител. При подновяване на обявите понякога се коригират цените и това също е полезно, а ако ви дразнят-просто не ги четете! По скоро има някои нови членове дето с регистрацията си тук веднага почват с обявите без да четат кое за какво , що ,как и т.н. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Имам едно предложение относно този раздел ако има възможност след като се е изършила продажба нека да се затваря или като някои колеги пишат ПРОДАДЕНО.Влизам в раздел продавам и започвам да се чудя валидна ли е обявата не е ли ....пиша никой не отговаря според мен може нещата да се сложат в някакъв ред да е ясно кое го има кое го няма. Общо взето е един хаос.... Цитирай
blr Отговорено Декември 20, 2010 Отговорено Декември 20, 2010 Ako продавачът не е написал, че нещата са продадени, модераторите няма как да знаят дали обявата е все още активна. Задължение на продавача е да си поддържа актуален статуса на обявата. По желание на продавача темата може направо да се трие, въпросът е, че това ще натовари допълнително модераторите, които и без това имат достатъчно работа с щуротиите в този раздел. Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 20, 2010 Отговорено Декември 20, 2010 Теми не се трият. Ако обявата е обявена за невалидна от продавача - затваря се. Разделът е настроен така, че не показва затворените теми. Цитирай
rockozaurus Отговорено Декември 20, 2010 Отговорено Декември 20, 2010 Да, само дето на повечето след успешно реализирана сделка хич не им пука да си правят труда да оглашават че обявата е невалидна...И така остава да ''виси във въздуха"месеци наред...Най малкото, обесмисля се ролята на търсачката; намираш- обаче, то го няма... Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Да, само дето на повечето след успешно реализирана сделка хич не им пука да си правят труда да оглашават че обявата е невалидна...И така остава да ''виси във въздуха"месеци наред...Най малкото, обесмисля се ролята на търсачката; намираш- обаче, то го няма... това е много вярно! според мен задължително трябва да се въведат натрапчиви нотификации за раздел "продава" - като тези за лс, само че във форумния сигнално розов цвят и написани така, че и най-големият простак да разбере, че са в негов интерес... Цитирай
Recommended Posts