мегатон Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Буги за китара...от кой ли беше?........е малко съм си дослагвал и от мен....нали е кавър... тук или тук Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Супер Ще ми пратиш ли трака да си свиря ,че ми е любимо бугито? Цитирай
мегатон Отговорено Септември 16, 2010 Автор Отговорено Септември 16, 2010 Инструментала ,ако има нещо по темпото или балансите, пиши,щото си го правих аз и може да се редактира.Приятно свирене! Инструментала и тук Цитирай
НиколайGK Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 Оригиналът мисля, че е на The Shadows. Страхотен кавър. Доказателство, че буги-вугито може да звучи страхотно и на китара(нещо, в което, заради пристрастеността ми към музиката на Axel Zwingenberger, Meade Lux Lewis, Albert Ammons и т.н., не вярвах доскоро). Супер е. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 Ей,сега видях че си пуснал инструментала,мерси Ето го оригинала - Цитирай
zwero Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Много готино се е получило. Израснал съм с музиката на Шадоус и ми навява готини спомени Цитирай
мегатон Отговорено Септември 29, 2010 Автор Отговорено Септември 29, 2010 Aми приятно е че все още се знае парчето,/''Shadoogie''/няма как култово е, както и групата ''the Shadows'',оставила трайни следи с китарните си инструментали. Най добри пожелания към всички Цитирай
zwero Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 (Редактирано) Поздрав за Мегатон с буги от 45-та. Това парче явно има голяма история Намерих и баш оригинала... Редактирано Септември 29, 2010 от zwero Цитирай
мегатон Отговорено Септември 29, 2010 Автор Отговорено Септември 29, 2010 Поздрав за Мегатон с буги от 45-та. Това парче явно има голяма история Намерих и баш оригинала... Цитирай
Recommended Posts