Evtim Djerekarov Публикувано Март 2, 2006 Публикувано Март 2, 2006 Кое лепило за дърво е най-добро. Изобщо със какво лепило ги лепят китарите в днешно време, и къде може да се намери то(и колко пари струва)? Туткал май вече рядко се използва. Цитирай
pacman Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 По съвет на bluesman , от известно време ползвам Ross - продава се в Бриколаж, в малки пластмасови шишенца Лепи много здраво (по-здраво от полиуретановото, което ползвах преди това), втърдява бързо. Изобщо доста е добро! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 има едно на Хенкел - много съм доволен, намирисва ми на хелметекс така че ....... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ами аз използвам епоксидна смола. Много трябва да се внимава с това лепило, защотот е бих казал като желязно след смесването с втвърдителя и не знам дали има измислен разредител Прозрачно става при правилно дозиране иначе е белезникаво. Не мисля, че е повече от 2-3 лева като цена! Внимавай, ако го ползваш, защото втвърдителя е силно отровен, да не се надишаш с него! Шишето дими като се отвори!!! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ами аз използвам епоксидна смола. Много трябва да се внимава с това лепило, защотот е бих казал като желязно след смесването с втвърдителя и не знам дали има измислен разредител Прозрачно става при правилно дозиране иначе е белезникаво. Не мисля, че е повече от 2-3 лева като цена!Внимавай, ако го ползваш, защото втвърдителя е силно отровен, да не се надишаш с него! Шишето дими като се отвори!!! това за което говориш да не е епоксидна смола? Цитирай
pacman Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ами аз използвам епоксидна смола. това за което говориш да не е епоксидна смола? :green: Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Ами да, именно за онова органично лепилце, което може да те лиши от пръсти, ако се лепнеш и се дърпаш, говоря. Човекът не е прочел като хората, то и аз малко ли глупости пиша в един отговор , разсеял се е вероятно. Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Ами аз използвам епоксидна смола. Много трябва да се внимава с това лепило, защотот е бих казал като желязно след смесването с втвърдителя и не знам дали има измислен разредител Прозрачно става при правилно дозиране иначе е белезникаво. Не мисля, че е повече от 2-3 лева като цена!Внимавай, ако го ползваш, защото втвърдителя е силно отровен, да не се надишаш с него! Шишето дими като се отвори!!! Има един разредител. Казва се дихлорметан. А епоксидната смола не е ли крехка? Цитирай
Recommended Posts