Heartman Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Предполагам това имаш предвид: на Франческо не излиза нищо.Това е класическа китара и няма нищо общо с начина по който примерно Meshuggah свирят на 8 струнните ел китари или Tosin Abasi . Цитирай
Борис Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Е че отдавна има и 10 струнна китара кво толкова О.о Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 всичко хубаво 9 си е 9 добре!Ама това нещо ако го закача на врата си за 1 час според вас дали ще мога да ходя нормално следващата седмица Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Нека си произвеждат 9-струнни и повече китари. Докато се намират 6-струнни по магазините, горното не ми е проблем. Цитирай
рахата Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Като казахте за смесване на територии - ето и един 7 струнен хибрид между китара и бас от Ibanez: http://www.ibanez.com/BassGuitars/model-SR7VIISC Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Изключително грозно е това 9-струнното. :X Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 аз като почитател на 7-8 струнните мисля че 9 е перверзия хахха, но колкотоот повече толквоа повече , нека не ругаем ! Аз мисля ,че с времето може ида ми харесат де хаха, интересно е и е необичайно ся квоти да си говорим Мешуга като преоткриха 8-ците всички плюха ама ся все иска да има ае ае оправяйте се искам и аз да имам Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 ...с увеличаване броя на струните на осем и девет седемструнната китара все повече започва да се възприема като класически вариант а не като нещо странно и изчанчено...така че полза има и за нас....така би трябвало да бъде...аз лично за себе си не бих си взел нито шестструнна нито осемструнна китара...седмицата като че ли има най-добро съотношение като удобство на грифа спрямо диапазона...или така поне мисля аз... Цитирай
Telerig Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Накрая всеки ще грабне по една арфа и ще спре меренето на кой има с една струна повече. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Пианистите отдавна свирят на 200 струни, те са най-напред с мат'ряла :р Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 ...ами то ако един китарист седне да свири на "пиЯно" току виж усетил как броя на струните му се увеличава прогресивно... Цитирай
Stranen Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 аз си мислех за 10 струнна китара на която горните 4 струни са дебели струни за бас и като се разрових видях че има такава изработена обаче към какъв усилвател трябва да е?иначе на агиле тая китара штеше да е яко ако има и адаптор до грифа Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 (Редактирано) м/у другото някой има ли AGILE ? и какви са отзивите ако сте се докосвали до някое от тези малачки, имам идея за сдобиване с някой Agile -8 ,ама преди да пипна и чуя аз не купувам ,та ако някой може да даде коректно мнение , ще е от позлва за всеки , марката набира доста голяма популярност, туковиж скоро всеки би предпочел Agile вместо Ibanez , Jackson Shcechter или така наречените масови китари Редактирано Септември 15, 2010 от chalgasucks Цитирай
krismana Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 (Редактирано) @ chalgasucks Аз от скоро имам Agile (ейджаел не агиле) и съм наистина много доволен. За парите си китарата е много добре пипната и звучи добре, нямам абсолютно никакви оплаквания. Свиря доста ниско с дебели струни и въпреки това интонацията е перфектна Взех си сток адаптери и не бях много сигурен дали няма да ги сменя с Blackouts но се оказаха доста сполучливи Абсолютно подкрепям идеята да пробваш марката. Аз съм много приятно изненадан от нея Да не съм съвсем оff.......аз не виждам нищо лошо ако ще и китари с 15 струни да има, както каза някой по-горе, нали все още се произвеждат с 6 струни. Който не иска с 9 да си взима 6 и да си мълчи Btw тази бас-китара на Ibanez ми е много любопитно да я пробвам. Ако се произвеждаше сериино можеше сега вместо Agile да съм с нея ...... кой знае...... Редактирано Септември 15, 2010 от krismana Цитирай
Recommended Posts