Alex-dan Публикувано Декември 22, 2004 Публикувано Декември 22, 2004 Какво ще кажете за тази серия и най-вече за най-малкия модел GM108? Харесал съм си този, понеже по-голям за сега (и в близко бъдеще) не ми трябва, а и нямам възможност за нещо по-мощно (отделил съм около 150-200 лв). Така или иначе е за вкъщи. Имам китара и V-amp 2 от близо година и нещо и още се уча да свиря. В момента ампа съм го включил към уредбата си , която не е кой знае какво и е излишно да споменавам какъв звук вади... Та така.. извинявам се, ако съм повторил тема. Цитирай
bulby Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Май Митко Налбантов продаваше такъв. Питай него. По мое мнение, тези са чудни за чисти неща (или, дето се вика, "mildly distorted"). Много са тихи и никакви странични звуци ! Само дето за метълски неща с яко gain нещо не ги бива. Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Май Митко Налбантов продаваше такъв. Питай него. По мое мнение, тези са чудни за чисти неща (или, дето се вика, "mildly distorted"). Много са тихи и никакви странични звуци ! Само дето за метълски неща с яко gain нещо не ги бива. абе не е точно съвсем баш така Питай Sw1tched с неговия GM110 Айде 108 не е с 10" говорител ама пак могат да се докарат разни доста брутално радикални звуци от него....както и голямо разнообразие от други. Съвсем си става усилвателчето стига да няма некъв фабричен дефект - кето при БЕрингер не е рядко срещано явление за съжаление айде успех - усилвателчето по мое мнение е много добро. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Май Митко Налбантов продаваше такъв. Питай него. По мое мнение, тези са чудни за чисти неща (или, дето се вика, "mildly distorted"). Много са тихи и никакви странични звуци ! Само дето за метълски неща с яко gain нещо не ги бива. Аз като свирих на него имаше доста гайн Все още го продавам чисто ново е! Цитирай
TONY Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 аз вече продадох моя берингер файърбърд не беше никак зле за толкова евтин усилвател - заслужава си парите - покефих му се малко и го шитнах- все пак имам Маршал усилватели - които са риал тинг Цитирай
Recommended Posts