martinashtereva Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Искам да ви попитам нещо. Купих си микрофон за пеене не е от най-добрите но може да се включва в компютъра. Действително се чувам но проблема е че е много тихо.Ако някой може да ми даде идея как да увелича звука на микрофона ако има някаква такава програма ще съм много благодарна! Цитирай
rankov Отговорено Септември 11, 2010 Отговорено Септември 11, 2010 Опитай да си усилиш микрофона от настройките на компютъра. Цитирай
martinashtereva Отговорено Септември 11, 2010 Автор Отговорено Септември 11, 2010 това го пробвах но не става пробвах всичко от компютъра но няма ефект но има проблем че микрофона се чува само на едната тонколона а звук от песен се чува и на двете незнам защо така Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 11, 2010 Отговорено Септември 11, 2010 ^Какъв е микрофонът? Цитирай
martinashtereva Отговорено Септември 11, 2010 Автор Отговорено Септември 11, 2010 той е от евтините за 10 лв си го взех на него пише UNI-DIRECTONAL DYNAMIC MICROPHONE FA-3060 така изглежда: Цитирай
m.mihailov Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 как го включваш в компа директно ли? Цитирай
peterko Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Саунд картата ти предполагам е вградена? ... нужен ти е предусилвател или някакво подобно софтуеърно решение - Wavelab примерно. от където можеш допълнително да регулираш ниво, Еквалайзер, както и да направиш други "магии" по звученето на микрофона... както и да се запишеш Цитирай
Flame Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 (Редактирано) Най-добре е да ползваш микрофона с усилвател. Когато не му достига "сок" никакъв софтуер не може напълно да оправи проблема. Евтино решение: Ако имате добра стерео уредба у вас с входове line in (и line out за преход към компютър) можеш да я ползваш като усилвател. Лично от мен е пробвано с едно старо (поне 14 години) Сони. Редактирано Септември 13, 2010 от Flame Цитирай
expres Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Трябва да си купиш смесител. Гледам че търсиш нещо по ефтино, това: http://www.ljclub.net/profi-audio/mixers/S...%20DSM2/mix.htm е най-евтиния втора употреба който открих. Взимаш го и микрофона ти става чук. (няма да е като на 50 сент но ще е по добре от скайп микрофона) Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 вариант е микрофона в dvd плейър, а dvd-то - в line in на компа. иначе може да се усили така: теглиш и инсталираш reaper; от volume control->recording избираш микрофон; пускаш reaper, добавяш new track, цъкаш на бутончетата "ar" и това с високоговорителя (вляво от track-а) и усилваш. Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Като за начало сложи един microphone boost от настройките на звука ти. Кажи после какъв е резултата Цитирай
Djigit Отговорено Май 14, 2015 Отговорено Май 14, 2015 (Редактирано) Здравейте. Ровя малко стара тема, но въпроса ми е, този кабел може ли да свърши някаква работа? http://www.musicworld.bg/bg/c_2258/i_49716/Bespeco_BMUSB200_USB_Microphone_interface.html Редактирано Май 14, 2015 от Djigit Цитирай
musicman Отговорено Май 14, 2015 Отговорено Май 14, 2015 Определено ще ти свърши някаква работа, но не знам каква. Свързването на микрофон към компютър става най-сигурно чрез тези три неща: звукова карта, кабел (микрофонен), микрофон. Цитирай
Djigit Отговорено Май 14, 2015 Отговорено Май 14, 2015 А дали ще е по- добре чрез китарно кубе. Концепцията ми е - включвам микрофона през инпута за китара, като така мога да регулирам low, mid и high fq и после rec. out-a свързвам към входа за микрофон на компютъра? Може ли изобщо да стане и дали ще е по- добре от горепосочения кабел. Питам тук, защото чакам да дойде микрофона, иначе да съм пробвал Цитирай
musicman Отговорено Май 14, 2015 Отговорено Май 14, 2015 Интересна концепция, аз бих ти предложил друго: Включваш микрофона в камерата на хладилника, от там пускаш водата на чешмата в банята, където е дистанционното на климатика, после регулираш температурата на печката и от там през вентилатора на компютъра записваш. Така става и без горепосочения кабел. 2 Цитирай
Recommended Posts