AFTER-THE-RAIN Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Съвсем скоро, се сдобих едно от последните изделия на TC Electronic. Много се чудех дали дали да не взема RE-20 на Boss... Е, не съжалявам изобщо!!! Малко си поиграх тази вечер от скука и се получи това: http://soundcloud.com/mart-pen/delay-theme Китарата (Schecter C-1XXX) е през Garland-a ми в Крънч канла, Рипийтъра е в Лооп-а, а от там в TC Konnekt 6. Лееееко си поиграх в Кубейс-а (спийкър сим. и малко компресия и ревърб) Поздрави! Цитирай
ultramega Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 Не е зле, като изключим че китарата ти явно не е замислена за клийн саунд, но това е друга тема Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 23, 2010 Автор Отговорено Септември 23, 2010 ^ Семпъла е записан на разделен бридж на сингъл... Поста е за Дилей, а не за китара... ПС: Ако, се наложи, ще разказвам за китарата, която е с доста опит и годинки... Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 24, 2010 Отговорено Септември 24, 2010 Мен ми звучи трепач! Без да съм мега експерт в ехо ефектите, които никога не позлвам лично! Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 За да не отварям нова тема - някой има ли опит с горе споменатата играчка на Бос - RE-20? След гледане на няколко клипчета и четене на ревюта ми изглежда добро попадение, но пък хората се оплакват от шум. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Raffo имаше някакъв луупър на Босс. Питай го, можеш да помогне. Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Не, не, става дума за Boss RE-20 Space Echo. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Няма и причина да съжаляваш супер си е дилея...всъщност в този клас дилеи избора е голям и могат да се предложат доста неща, но в случая си направил екстра избор Цитирай
Recommended Posts