Metallic Публикувано Септември 6, 2010 Share Публикувано Септември 6, 2010 кажете ми по колко време свирите дневно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 4 - 5 часа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Не знам как ги засичате хора... с акустичната 2/3 от времето пред компа си свиря, като сляза долу преди да изляза, електрическата половин-един час, после като се върна... въобще не знам. Примерно, 2-3-4 часа, не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Еми поглеждам часовника на влизане в стаята с музикалните инструменти и съответно на излизане... през цялото време свиря. Прав, все едно на концерт, просто повече от 5 часа ми е трудно, изморявам се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Loco Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Ами свиря често,но за по-кратко време.Например,4-5-6 пъти през деня,но за по около 40-50 минути. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 По 8 часа Минимум!!! Ама на седмица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Не засичам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar Freak Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Поне 1 час на класическата и по 1-2 часа на електрическата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pepi01 Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 няколко часа всеки ден... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 14 часа всеки ден, и после още 4 значи общо 18 ,но по празниците по-малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RZArector Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 различно.Има периоди, когато съм повече в кондиция за свирене и свиря по 2-3 часа на ден. Има периоди, когато по макс. 30 мин. дневно. Лошото обаче е, че до скоро около година си дрънках едни и същи неща и нямам почти никакъв напредък. Така че важно е не толкова каква е продължителността на времето за свирене, а това как го оползотворяваш, колкото и да е малко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 от сутринта до обяд като имам време (14:00) а понякога и след обяд свиря зависи според колкото време имам но и аз мисля че не трябва да се тъпче на едно място а трябва нови неща човек да учи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BHStratocaster Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 Ужас, що за тема?! Кой по колкото има възможност свири. Факторите се преплитат, някой може да е свирил 30 години и да репетира само по 1 час на ден, друг (ученик в 9 б клас примерно) да стърже по 4 часа, опитвайки да наизусти едно соло от 40 сек. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Melanholia Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) От 5 до 13 часа дневно през лятната ваканция (Средно 6 - 7)... а после идва тъпото училище и ми реже времето за свирене на 3 - 4 часа =[ =[ =[ Редактирано Септември 7, 2010 от Melanholia Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 3 пъти в седмицата по 2 часа, но си го направих редовен режим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts