Idiot,TRifonski.!! Публикувано Март 1, 2006 Публикувано Март 1, 2006 Има едни такива джаджи от типа микрофон-предавател-приемник с обхат 20-тина метра и цена 30-тина лева.Та въпроса ми става ли от нещо от тях и съответно можели да стане нещо( съответно след някаква намеса :think: ) или да не се занимавам с поредните китаЙски боклуци .? Цитирай
stratocaster Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 за какво ще ги ползваш? за тези детските радиостанцийки ли говориш? Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Март 2, 2006 Автор Отговорено Март 2, 2006 (Редактирано) за микрофон.!!! приемника е пригоден за включване към усилвател,нещо подобно на тия от телевизионите предавания . Редактирано Март 2, 2006 от Idiot,TRifonski.!! Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Март 2, 2006 Автор Отговорено Март 2, 2006 за микрофон.!!!приемника е пригоден за включване към усилвател,нещо подобно на тия от телевизионите предавания . Та интересувам се,как ще се държи с акустична китара. Ако някой е пробвал да сподели. Цитирай
wessy Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 има и за 3.50 ако тряа да сме искрени а иначе тези приемници са на радио честоти аз лично съм виждал малка платчица със сложен на нея електретен микрофон захранвана с 9 волта батерия. Слагаш я в едната стая, пускаш радиото и търсиш честотата на предавателя. А и да това са измишльотини ... земи си 1 микрофон с кабел Цитирай
KingdomX Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 аз съм виждал безжичен микрофон за 10 лв. ама няма да казвам че хваща телефони ,радиа....не знам какво още,общо взето всичко що е на вълни....ама за 10 лв Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Tака ... да допълня темата Забелязах днес в един магаззин едно такова микрофонче в пакет с приемник и някакъв аудио-предавател с вход . Та въпроса ми е този предавател дали ще стане за китарата ? пс. Животното е 15лв Цитирай
Fender_str Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Абе я си свирете с кабели тия предаватели само развалят звука защо Satriani и Vai свирят с кабели на концертите според вас то Malmsteen айде ясно той ако излезе с кабел на концерт ще се оплете с тоя кабел като пате в калчища. Представете си усилвател маршал и някакво лайно за 30 лева с един транзистор какво ще остане от звука на маршала пък и на каквото и да е кубе Цитирай
Recommended Posts