Лими Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 Е, не съвсем внезапно, защото си пея от две-три години, неглиже по улици, градинки и купони. Аз съм си преди всичко китарист и пеенето ми е вторична потребност за кеф, та нямам амбициите за певец. Записите съм ги правил с малката програмка от Windows - Sound Recorder(нямам и не искам друга) с ефтин(10лв) скайп микрофон, но звучи приемливо. Едновременно пея и свиря с китарата си(неритмично ). Парчетата са по 1мин, 10mb, а файл-формата е wav и трябва да си ги download-вате за да ги чуете, защото не тръгват директно от сайта(не знам, защо). Приятно и критично слушане. Black Bird Moonchild From The Beginning П.П. За верните ми фенове ще има още песни плюс тениски с автограф! Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 (Редактирано) Добре звучиш, Лими! Шейсетарският стил ти е явно в кръвта! Имаш приятен тембър на гласа, но на моменти малко повече експресивно пееш и леко носово се получава, поне според мен. (Онзи път трябваше да запишем в градинката Blackbird-а на два гласа. Нищо, следващият път ) Редактирано Септември 6, 2010 от Polyphone Цитирай
Лими Отговорено Септември 8, 2010 Автор Отговорено Септември 8, 2010 Още една прясна песничка от вчера сутрин. Обичам да пея сутрин на гладно, ако съм се наспал и из..ал Не знам дали я пея носово, защото не съм наясно, дали е от микрофона, "спецовете" ще преценят. Апропо, това "носово" пеене няма ли някакво положително приложение, или е абсолютно нежелано(недопустимо) от професионалистите? Песента се опитвам да я пея с "деветдесетарски" маниер и с половин тон по-високо от оригинала, така ми "лежи"! High & Dry Този Файл тръгва лесно и директно от сайта П.П. Все още нямам тениски с автограф Цитирай
Лими Отговорено Септември 18, 2010 Автор Отговорено Септември 18, 2010 Прехвърлих горните песни на нов сайт, лесно за прослушване. Black Bird From The Beginning Moonchild "Носовият" ефект на пеене, може би се дължи на скайп-микрофона, а може и на мен. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Е добре, как успяваш да пееш толкова носово? Аз и да се убия не мога така! Иначе произношението ти куца... Цитирай
L.K. Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Абе не ти е внезапно пропяването. Ще мина да те чуя наживо Цитирай
whitegoat Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Ей много ме изкефи,много нежно някък си звучи.Пък как ти се получило така добре с микрофон за 10 лева е някаква загадка,ама карай,супер е Цитирай
Лими Отговорено Октомври 28, 2010 Автор Отговорено Октомври 28, 2010 Oh, Well Познайте, чий е оригиналът! Цитирай
Recommended Posts