sw1tched Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Според мен са на границата и томовете и барабанчето. Ако става дума за предпочитания - доста по-малко високи щяха да имат, но все пак е важно да се вземат предвид и желанията на групата, а в случая те бяха да има много. Това даже е компромисния вариант на това което искаше барабаниста Цитирай
tanov Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Да и аз мисля, че сте по средата, защото след като послушах оцъклените песни на AILD, направо оглушах и после дори ваще ми се струваха натурални Цитирай
Ex74 Отговорено Ноември 21, 2010 Отговорено Ноември 21, 2010 Харесвам! Само малко прекално сякаш щрака касата ми се струва... Цитирай
Edko Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Харесва ми! Браво, много добра работа! Цитирай
TONY Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Йе, впечатляващо! Ако Ви бях продуцент - 1. Щях да Ви кажа да съкратите интрото. По принцип всичко в него е ок и логично. Просто бихте могли да го кажете по-кратко и ясно. Вместо за 40 сек. да кажем за 30. 2. Мидъл частта - добре, нека има лирично отклонение, ама звучи тривиално. Или по-скоро линейно. Бих Ви накарал да я преработите (тотално). 3. Аутрото - почва яко, с първите акорди, после ми е монотонно. Би искал по-пипнат финал. Или поне съкратен с 2/3-ти. Поздрави и за Боби. Въпреки, че си позволих да споделя мои идеи/виждания, това е просто споделяне. Намирам, че сте много яки. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Оууу микса е без забележки, радва ухото, що викате че дръмса има високи много, просто ако няма толкова високи ще се губят по-тихите динамики(удари) на барабана под китарите... всичко е добре PRMS -5 db и добре държи лимитера, ако смъкниш малко високите и прегориш със saturation, ще заприлича на новия албум на europe!!! БРАВО, много ЯКО !!!! Цитирай
inqubus Отговорено Януари 2, 2011 Автор Отговорено Януари 2, 2011 Благодаря на всички за коментарите Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 И аз благодаря В момента го слушам и още ме радва стабилно Цитирай
fifcho Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Я от опит съм се убедил, че музиканта е враг на тонрежисьора поздравления, няма смисъл да се търсят кусури,на всеки монитор по различен начин ще звучи. Направено е точно по мой вкус, както някой беше казал - "Стена от звук" Браво Цитирай
Recommended Posts