Zlatyio Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 (Редактирано) На Филди басса И ........... Фендер разбира се Редактирано Март 3, 2006 от Zlatyio Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Това ми е симпатично: http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=BTB556MP . Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Май е очевадно П.С. Виж подписа по-долу. Цитирай
I=====I Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) Atlansia - Japanese custom electric art basses; 1 to 6 string models; highly original in design and technology. SPECIFICATIONS BODY..............WALNUT OVER 12YEARS NECK................CANADIAN HARD ROCK MAPLE(OPTION : CARBON FIBER REINFORCED ) FINGERBOARD.........EBONY SCALE ( 0F-B )......864MM ( 34 INCH ) WINDER..............GOTO GB7 TENSIONER...........ROLLER TYPE STRING NUT.........AJUSTABLE SCREW NUT FIT FRET................JUMBO SBB-215 POSITION MARKER....SIDE ONLY 5MM DOT PICK-UP.............ATLANSIA ORIGINAL VCT TAILPIECE...........ATLANSIA ORIGINAL ( ) BRIDGE..............SCREW TYPE METAL COATING.......GOLD CONTROL.............1V,3EQ, 1BALANCER FINGER-REST......... HI-POSI CUTAWAY....ATLANSIA CUTAWAY BODY-FINISH......... NECK-FINISH......... NECK JOINT..........BOLT ON JOINT CASE................WITH SOFT CASE GUARANTEE...........5 YEARS WEIGHT..............4.8G SIZE............... PRICE................\380,000.( SUGGESTED RETAILER PRICE ) Редактирано Март 7, 2006 от I=====I Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Е това вече е абсолютна изгъзица - кому е нужно?! Арфа... Малко са ми други представите за "красив"... Цитирай
I=====I Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 darmonko, по мое мнение няма нищо по-грозно от китарата, която си посочил. Все пак, темата е за красиви а не weird инструменти. Да не говорим че всеобщото мнение е че такива китари са по-скоро неудобни и рядкоприложими - биха били ценни от колекционерска гледна точка, но според мен не са достатъчно оригинални дори и за това. П.П. Ето ти още нещо странно: Цитирай
Kelly Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 хммм този ми допада много :inlove: както и тези двата а тази снимка рулз Цитирай
darmonko Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 darmonko, по мое мнение няма нищо по-грозно от китарата, която си посочил. Все пак, темата е за красиви а не weird инструменти. Да не говорим че всеобщото мнение е че такива китари са по-скоро неудобни и рядкоприложими В интерес на истината пуснах я защото ми направи впечатление че критериите за красота са много разностранни в този форум не че получавам оргазъм като я видя. Иначе малко красиви басове можете да витите тук: http://www.fodera.com/ тези наистина си ги бива Цитирай
cfqtka Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 хммм този ми допада много :inlove: мм и на мен :inlove: Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Аз съм фен на ей това Бих си го купил, ама нещо не ми стигат няколко стотин долара <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_laugh.png" alt=":lol:"> Цитирай
Templar-Knight Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 И аз съм му вече фен.... Ама май също толкова долара не ми достигат. Цитирай
maniakus Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 (Редактирано) Айде и аз да се отбележа: KB4 Редактирано Март 11, 2006 от maniakus Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 /Off Готино басче,ама какво съвпадение на имена само: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%92_...B0%D0%BD%D0%BA) Цитирай
Recommended Posts