Zlatyio Отговорено Март 3, 2006 Share Отговорено Март 3, 2006 (Редактирано) На Филди басса И ........... Фендер разбира се Редактирано Март 3, 2006 от Zlatyio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Share Отговорено Март 4, 2006 Това ми е симпатично: http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=BTB556MP . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 Май е очевадно П.С. Виж подписа по-долу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
I=====I Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) Atlansia - Japanese custom electric art basses; 1 to 6 string models; highly original in design and technology. SPECIFICATIONS BODY..............WALNUT OVER 12YEARS NECK................CANADIAN HARD ROCK MAPLE(OPTION : CARBON FIBER REINFORCED ) FINGERBOARD.........EBONY SCALE ( 0F-B )......864MM ( 34 INCH ) WINDER..............GOTO GB7 TENSIONER...........ROLLER TYPE STRING NUT.........AJUSTABLE SCREW NUT FIT FRET................JUMBO SBB-215 POSITION MARKER....SIDE ONLY 5MM DOT PICK-UP.............ATLANSIA ORIGINAL VCT TAILPIECE...........ATLANSIA ORIGINAL ( ) BRIDGE..............SCREW TYPE METAL COATING.......GOLD CONTROL.............1V,3EQ, 1BALANCER FINGER-REST......... HI-POSI CUTAWAY....ATLANSIA CUTAWAY BODY-FINISH......... NECK-FINISH......... NECK JOINT..........BOLT ON JOINT CASE................WITH SOFT CASE GUARANTEE...........5 YEARS WEIGHT..............4.8G SIZE............... PRICE................\380,000.( SUGGESTED RETAILER PRICE ) Редактирано Март 7, 2006 от I=====I Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 Е това вече е абсолютна изгъзица - кому е нужно?! Арфа... Малко са ми други представите за "красив"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
I=====I Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 darmonko, по мое мнение няма нищо по-грозно от китарата, която си посочил. Все пак, темата е за красиви а не weird инструменти. Да не говорим че всеобщото мнение е че такива китари са по-скоро неудобни и рядкоприложими - биха били ценни от колекционерска гледна точка, но според мен не са достатъчно оригинални дори и за това. П.П. Ето ти още нещо странно: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Март 7, 2006 Share Отговорено Март 7, 2006 хммм този ми допада много :inlove: както и тези двата а тази снимка рулз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Март 8, 2006 Share Отговорено Март 8, 2006 darmonko, по мое мнение няма нищо по-грозно от китарата, която си посочил. Все пак, темата е за красиви а не weird инструменти. Да не говорим че всеобщото мнение е че такива китари са по-скоро неудобни и рядкоприложими В интерес на истината пуснах я защото ми направи впечатление че критериите за красота са много разностранни в този форум не че получавам оргазъм като я видя. Иначе малко красиви басове можете да витите тук: http://www.fodera.com/ тези наистина си ги бива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Март 8, 2006 Share Отговорено Март 8, 2006 хммм този ми допада много :inlove: мм и на мен :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Март 8, 2006 Share Отговорено Март 8, 2006 Аз съм фен на ей това Бих си го купил, ама нещо не ми стигат няколко стотин долара <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_laugh.png" alt=":lol:"> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Templar-Knight Отговорено Март 9, 2006 Share Отговорено Март 9, 2006 И аз съм му вече фен.... Ама май също толкова долара не ми достигат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniakus Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 (Редактирано) Айде и аз да се отбележа: KB4 Редактирано Март 11, 2006 от maniakus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 /Off Готино басче,ама какво съвпадение на имена само: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%92_...B0%D0%BD%D0%BA) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 Ей тва си е супер баса!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts